Росія напала на Україну: російські зірки почали масово записувати звернення до Путіна із закликом зупинити війну

Росія напала на Україну: російські зірки почали масово записувати звернення до Путіна із закликом зупинити війну

Світові зірки масово висловлюють підтримку українському народу. Російські — починають закликати свою владу завершити кровожерливу війну.

Поділитися:

24 лютого Росія розпочала відкриту повномасштабну війну на території України. Російські військові цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною у боротьбі з російською агресією. Свою підтримку Україні вже висловили Анджеліна Джолі, Ілон Маск, принц Гаррі і Меган Маркл, Арнольд Шварценегер, Мадонна, Майк Дуглас, Леді Гага, Кріштіану Роналду, Стівен Кінг, Міла Йовович, Бенедикт Кембербетч, Майлі Сайрус, Кім Кардаш'ян, Дженіфер Еністон, Белла Хадід, Сара Джесіка Паркер і багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнців підтримує світ: проти війни, яку розв'язала Росія висловилися майже всі світові знаменитості

Російські зірки теж починають "прокидатися" — записувати звернення із закликами зупинити війну. Ми публікуємо звернення російських зірок для того, щоб їх виступи та кількість звернень надихала росіян не мовчати під час страшної безглуздої війни, яку розв'язала Росія. 


Деякі зірки все ще не наважуться визнати факт нападу Росії на Україну і обмежуються закликом до миру. Проте перший крок зроблемо. Ми віримо, що зрештою правда переможе. 
UPD. Акаунти деяких російських зірок, що висловилися на підтримку України почали блокувати для українських підписників. Ми лишаємо звернення принаймні для того, щоб задокументувати їх факт. 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБелла Хадід, Сара Джесіка Паркер, Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс перерахували гроші в підтримку України

Андрєй Макарєвич

Настя Івлєєва

Ілля Лагутєнко 

Борис Грєбєнщіков

Леонід Агутін,
музикант, співак

Алексєй Кортнєв, соліст гурту "Несчастный случай"

Сергєй Лазарєв

Єкатєріна Варнава

Мне дико страшно от сми и тех людей, кто говорит, что рады началу всего этого, с гордостью комментируют и поддерживают происходящие события, называя это «защитой» и «освобождением»… Защитой от кого? От моих друзей, которые там живут? Нас очевидно взяли в «заложники» чьих-то амбиций, и вы этому радуетесь?

Oxxxymiron, репер

Моргенштерн, російський репер, теж висловився проти війни, заявивши, що Україна — це сила. На жаль, звернення репера заблоковане для перегляду в Україні. 
Співачка Лайма Вайкуле поділилася історією розмови з музикантом, який перебуває в одному із укриттів Києва з дітьми.

Новини по темі