Каміла Кабейо така пристрасна у цій блискучій сукні (фото)

Каміла Кабейо чарує пристрасним образом у найніжнішій сукні (фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Рожева мрія всіх дівчат!

Поділитися:

Співачка Камілла Кабейо – втілення найпалкіших чоловічих мрій. Кубинська кров додає зірці запалу та вогню, які закарбовують її образ у пам’яті. Коли Камілла приміряє ніжні тендітні вбрання, від неї неможливо відвести погляду. Вона нагадує збиті вершки та густий гарячий шоколад. Останнє фото красуні в Instagram – тому доказ.

Фото: @camila_cabello

На знімку зірка позує у витонченій рожеві сукні, оздобленій рюшами та блискучим камінням. У цьому розкішному образі Кабейо відвідала захід під назвою Young Hollywood Impact Report. Легка тканина грає у променях вечірнього сонця і спокусливо підкреслює вигини дівочої фігури. Глибока лінія декольте та довгі стрункі ноги – фінальний акорд, який довершує композицію.

Від одного погляду на Каміллу хочеться вирушити на пошуки своєї ідеальної сукні, щоб наповнити Instagram ось такими стильними знімками. 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше про найгарніші сукні зірок читай тут:

1. Дуже пристрасно: Найкращі червоні сукні голлівудських зірок 

2. Дуа Ліпа показала сукню, яка зробить тебе королевою осіннього сезону

3. «Як лебідка»: Маша Єфросиніна така ніжна в цій небесній сукні

4. У цій обтислій шкіряній сукні Надія Мейхер ще гарячіша, ніж завжди (фото)

Новини по темі