«Як лебідка»: Маша Єфросиніна така ніжна в цій небесній сукні

Маша Єфросиніна така ніжна в цій небесній сукні (фото) | Зірковий стиль | 1+1
guzema.com

Таку варто встигнути приміряти цього літа.

Поділитися:

Учасниця минулого сезону «Танців з зірками» Маша Єфросиніна захоплює публіку тонким почуттям стилю. Так, нещодавно знаменитість продемонструвала романтичний образ на щодень у стилі бохо, який кожна може взяти на замітку. Та Маші не потрібні творчі паузи, аби надихати прихильників красивими образами – тож ведуча знову опублікувала світлину і показала, який ще образ варто встигнути приміряти цього літа.

Фото: @mashaefrosinina

Зірка вдягнула ніжну сукню небесно-блакитного кольору з поясом від українського бренду B.O.Y, а доповнила її стильним аксесуаром – хустинкою для волосся Prada. Підписники вподобали образ ведучої і поділилися враженнями:«Яка красива»«Як лебідка».

Під світлиною Маша закликала підписників не перейматися через думку інших, а витратити час на більш корисні справи: «Якщо люди й думають про нас, то всього пару хвилин, а потім – перемикаються і забувають».

Також днями Єфросиніна поділилася, що допомагає їй долати стрес.

Цікаво, що нещодавно зірка започаткувала власний бізнес. Що це – дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай новини про Машу Єфросиніну на нашому сайті:

1. Ні грама косметики! Єфросиніна показала себе справжню

2. У червоному вбранні та з трендовою хустинкою: Як Єфросиніна провела сімейний вікенд

3. Маша Єфросиніна показала, яка вона зваблива в купальнику

Новини по темі