Розмова про найважливіше: президент Франції Макрон дав ексклюзивне інтерв’ю Наталії Мосейчук та Юлії Галушко

Президент Франції Макрон дав ексклюзивне інтерв’ю Наталії Мосейчук та Юлії Галушко

Емманюель Макрон про залучення французьких військ в Україні, дзвінок від Путіна та складнощі з канцлером Шольцом – інтерв'ю.

Поділитися:

Президент Франції Емманюель Макрон вперше за понад два роки повномасштабного російського вторгнення відверто поспілкувався з українськими журналістами.

Інтерв’ю з президентом Франції записали ведуча телеканалу «1+1 Марафон», інтерв’юерка Наталія Мосейчук та її колега з телеканалу «Ми – Україна» Юлія Галушка. Прем’єра відбулася в ефірі Національного телемарафону «Єдині новини», а розширена версія з’явилася на Youtube-каналі Наталії Мосейчук.

«У нас було всього 20 хвилин суворо лімітованих пресслужбою президента Франції. Тому - найактуальніше. Про заяву «нічого не виключаю», про перспективи «ядерної парасольки» для України, про дзвінок від Путіна та арешт, про складнощі з канцлером Шольцем, про “суперзадачу” - обʼєднати партнерів і максимально посилити підтримку. А ще про тінь Трампа і візит до Києва. І про найголовніше - чи встигнуть партнери наростити військову допомогу для України», - розповідає Наталія Мосейчук.

Інтерв’ю стало можливим завдяки домовленості між самим Емманюелем Макроном та Президентом України Володимиром Зеленським про дзеркальні зустрічі з французькими та українськими журналістами.

«Зазирніть за лаштунки фрагменту сьогодення, який має велику перспективу стати ключовим пазлом у переломі російсько-української війни», - звернулася Наталія Мосейчук до глядачів.

То ж чого нам тепер очікувати від Франції та союзників? Дивіться інтерв’ю на Youtube-каналі Наталії Мосейчук.

Новини по темі