Рух Здійсни мрію починає тур містами України

 Рух Здійсни мрію починає тур містами України

Діти з шкіл і лікарень України зможуть приєднатися до арт-марафону #МояДитячаМрія

Поділитися:

Сьогодні, 4 вересня команда благодійного проекту Здійсни мрію і благодійного фонду Ти не один 1+1 медіа з Лідією Таран і Властою Шовковською будуть в Одесі. З цього дня розпочинається тур арт-марафону #моядитячамрія у сім міст України. В межах туру команда відвідає дітлахів у школах та лікарнях, щоб разом намалювати мрії.

Напередодні проект Здійсни мрію ініціював дослідження «Про що мріють діти?», результати якого приголомшили. Виявилось, що справжню мрію мають лише 5% дітей, а 95% мають просто бажання, здебільшого, матеріальні. Вони не знають, як це – мати мрію. А, можливо, вони просто бояться мріяти?

 «Завдяки туру ми зможемо надихнути більше дітей знайти їхню мрію та наблизитися до цілі нашого арт-марафону #МояДитячаМрія – зібрати 100 000 малюнків мрій. Тисячі неймовірних малюнків і слів! Ми подаруємо натхнення діткам мріяти і вірити в життя і зробимо тему мрій важливою у сім’ї та суспільстві» - розповіла про свої очікування куратор проекту, ведуча новин ТСН Лідія Таран.

Мета туру – надихнути дітей мріяти без меж і зібрати малюнки їхніх мрії. Якщо намалювати мрію, то можна зробити її видимою, а значить більш реальною. Ці малюнки стануть частиною кольорового Променю і під час новорічних свят полетять до зірок. І про всі ці мрії дізнається Всесвіт, і ми всі разом, одночасно зможемо загадати бажання, щоб все здійснилося!

Маленькі пацієнти лікарень та учні шкіл з Одеси, Луцька, Львова, Дніпра, Харкова, Маріуполя та Краматорська поспілкуються з командою Чарівників – психологами, арт-терапевтами та Феями проекту і дізнаються, як знайти свою мрію та які кроки треба зробити, аби вона неодмінно здійснилася.

Тур проекту Здійсни мрію триватиме протягом трьох з половиною місяців і розпочнеться вже завтра, 4 вересня, у Одесі. Також 4 вересня у школах України відбудеться Урок мрій. Концепцію уроку  розробили найкращі  вчителі – фіналісти премії Global Teacher Prize Ukraine 2017 разом з командою "Освіторії" та Наталею Мосейчук. Репортажі з туру мрій дивіться у випусках новин ТСН на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школах України проведуть урок мрій

Новини по темі