Саундтрек до нового сезону серіалу Школа представив гурт Cloudless

Новий саундтрек до серіалу Школа

Музиканти вклали в композицію власні переживання.

Поділитися:

Сьогодні, 21 лютого, гурт Cloudless випустив новий трек «Сон». Це дуже непроста пісня з внутрішніми переживаннями музикантів та власною історією.

До слова, композиція вже стала одним із саундтреків до нового сезону серіалу Школа, прем'єра якого відбудеться незабаром.

«Сон» - це просто про складне. Про рідні місця, про теплі спогади, про сім'ю і друзів.

«У кожного з нас є момент, з якого все почалося. Момент перших невпевнених кроків, перші слова, перша посмішка та рідний запах дому. Це - точка відліку. Початок всього. Моменти та люди, які назавжди залишаються в нашій пам'яті та серцях. Дорогоцінне відчуття, ніби усе це належить лише тобі.

Ці моменти неможливо забути, навіть коли ті часи вже давно минули. І наче місто, в якому ти тепер живеш, стає рідним, а може, тобі так тільки здається. На жаль, ми не можемо повернутися в ті часи і знову почути поклик мами з вікна будинку на рідній вулиці відліку.  Ми не завжди можемо подолати стіни, які будують люди і боїмося знищити все те, що було і лишається святим для тебе. 
Але ми можемо побудувати сходи із найтепліших спогадів. Відмотати час і знову відчути себе захищеними і оповитими любов'ю.
Адже сенс життя - це цінувати кожну секунду, кожну мить проведену поруч з близькими і друзями. Адже, в якусь мить, вони можуть опинитися з іншої сторони стіни нашого життя. 

Цінуй, кохай тут і зараз!»

Новини по темі