Що роблять актори "Величного століття" після завершення зйомок

Що роблять актори "Величного століття" після завершення зйомок

Цієї суботи о 14.15 телеканал "1+1" покаже останній епізод  серіалу "Величне століття. Вирішальна битва"

Поділитися:

Цієї суботи о 16:30 телеканал "1+1" покаже останній епізод "Величного століття. Вирішальна битва". Знімання у цій турецькій телеісторії перетворило акторів серіалу на світових зірок. Тому не дивно, що після завершення роботи в "Роксолані" їм не доводиться чекати пропозицій від продюсерів. Однак, як би того не хотіли прихильники, не всі знамениті  улюбленці погоджуються на нові проекти. Над чим зараз працюють головні герої "Величного століття", дізнавайтеся просто зараз. 

Після зйомок у трьох сезонах Роксолана Мер'єм Узерлі з радістю поринула у материнство і присвятила свій час спілкуванню з рідними й друзями.

 

Зірка у соцмережах регулярно звітує прихильникам про своє життя, зрідка знімається для глянцю і обіцяє зовсім скоро потішити прихильників новою роллю. Якою саме і в якому проекті, акторка поки не розголошує.

"Я буду ще раз зніматися в Туреччині, зі своїми попередніми колегами, старими друзями, це я можу точно сказати. Я тривалий  час не працювала, тому це почуття артистизму, запалу зростає в мені. Зараз я знову розбурхана, і знову хочу цей талант, цю майстерність показати світові. Хочу підірвати в собі енергію. І звичайно ж, я так і зроблю", - розповіла Узерлі.

 

Нещодавно Мер'єм прикрасила обкладинку популярного журналу

На відміну від Роксолани, Сулейман Халіт Ергенч ще не відновив сил після виснажливих зйомок, тому не поспішає приймати запрошення зніматися в інших проектах. Натомість популярний актор проводить час із родиною і насолоджується визнанням Туреччини і всього світу.

 

Так, нещодавно Халіт  став володарем звання "Чоловік року" за версією журналу "GQ".

 

Цікаво, що престижну нагороду Сулейману вручала рудоволоса Мер'єм.

"Заради Халіта я готова поїхати навіть до Африки. Дізнавшись, що вручатиму Халіту статуетку, я з Німеччини повернулася назад до Туреччини. Знайшла в собі сили і повернулася. З січня я буду жити в Туреччині", - розповіла Узерлі, яка заради сміху вручала нагороду кумиру мільйонів на колінах.

 

Глядачі аж ніяк не очікували такої імпровізації

А "нова" Роксолана Вахіде Перчин, яка у четвертому сезоні блискуче втілила Гюррем, після завершення  зйомок повернулася до викладацької діяльності. Протягом п'яти років зірка викладає в Академії акторської майстерності. Неодноразово її учні ставали лауреатами різних нагород, деякі знімалися у фільмах і серіалах і навіть брали участь у зйомках "Величного століття".

 

Влітку Вахіде Перчин розпочала новий курс

Окрім того, зірка турецького серіалу розглядає пропозицію на участь у новому проекті, який буде присвячений здоров'ю жінок, а також планує надавати допомогу малозабезпеченим, які хворі на рак (Вахіде вдалося перемогти онкологію. – Авт).

 

Якщо Перчин після завершення "Роксолани" не знімалася, то Бурак Озчивіт (Балі Бей) продовжив співпрацю із командою "Величного століття". Як відомо, красеню-актору запропонували головну роль Кямрана у ремейку "Корольок – пташка співоча", який 24 листопада стартує на "1+1".

Після зйомок "Королька…" Бурак погодився зіграти простого рибака Алі у ще одному серіалі про кохання "Любов, схожа на тебе". Робота над цією картиною ще триває.

Дивіться завершення "Величного століття" у суботу на "1+1".

Новини по темі