Сексуальна Дженніфер Лопес підкреслила усі свої принади на Met Gala-2019

Сексуальний образ Дженніфер Лопес на Met Gala-2019
gettyimages.com

Артистка вкотре вразила розкішною фігурою!

Поділитися:

У Нью-Йорку відбулася одна з найбільш очікуваних подій світу Met Gala-2019. Цей захід став прекрасним приводом для голлівудських зірок похизуватися чудернацькими вбраннями і не залишитися без уваги на червоній доріжці. 

Завітала на захід голлівудська поп-діва Дженніфер Лопес. Довга срібна сукня від Versace оголила усі пікантні місця зірки - спину, декольте й підтягнуті ніжки. Дженніфер охоче демонструвала свої форми, позуючи перед фотографами. Додали образу пікантності оригінальна срібна перука, розкішне кольє Harry Winston, блискучий клатч й босоніжки на підборах. 

На Met Gala-2019 артистка завітала під руку зі своїм нареченим Алексом Родрігесом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49-річна Дженніфер Лопес вразила фігурою в екстремальному міні

Пара поділилася декількома світлинами та відео на своїх сторінках із Інстаграм, на яких видно, як вони відпочивали на афтепаті. На відео Дженніфер співає і ніжно цілує чоловіка. Пара також позує у компаніїї Кім Кардашян та Каньє Веста. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Цікаво, що в інтерв'ю для американського Vogue Алекс робив компліменти майбутній дружині і не відривав від неї погляду. Кореспондент Vogue пожартувала, що натхненням для створення вбрання Лопес стала її каблучка - така ж срібляста і сяйлива! Дивіться більше у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кетті Пері в сукні-люстрі та Джаред Лето зі своєю головою в руках: Неймовірні образи світових зірок на Met Gala 2019

 

Новини по темі