Дженніфер Лопес розсмішила мережу кумедним відео з майбутнім чоловіком

Дженніфер Лопес потішила мережу кумедним відео з коханим | Зіркове життя | 1+1
Фото: quayaustralia.com

Коханий зірки став жертвою моди.

Поділитися:

Прем’єру фільму «Шахрайки з Уолл-Стріт» відбула – можна й у відпустку. Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес разом зі своїм коханим, екс-бейсболістом Алексом Родрігесом вирушили до романтичної Франції та, на щастя для їхніх підписників, не забувають про соцмережі. Так, пара вже виклала декілька публікацій із подорожі та навіть встигла розсмішити шанувальників новим кумедним відео. Ним голлівудська акторка поділилася на своїй сторінці в Instaram.

Схоже, зіркова пасія співачки не з чуток знає, що таке стати жертвою моди. У Франції закохані відвідали затишний ресторан, для якого Лопес підібрала легке лляне вбрання та трендовий солом’яний капелюшок. Він і «вкусив» хлопця Джей, коли той спробував обійняти свою кохану.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Нагадаємо, початок року сколихнув ЗМІ новиною про четверті заручини Дженніфер Лопес. Шанувальники з трепетом спостерігали за тим, як Родрігес робив пропозицію коханій, а згодом – і за подробицями майбутнього весілля. Якою була голлівудська історія кохання Дженніфер – дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Дженніфер Лопес:

1. Дженніфер Лопес позує в напівпрозорій сукні зі «змією» на грудях

2. 50-річна Джей Ло у крихітному боді купається в грошах

3. «Вічно молода»: Фотодоказ того, що Джей Ло собою не натішиться

Новини по темі