Серія книг-конструкторів видавництва «Ранок» та каналу ПЛЮСПЛЮС перемогла у конкурсі «Книжка майбутнього»

Серія книг-конструкторів видавництва «Ранок» та каналу ПЛЮСПЛЮС перемогла у конкурсі «Книжка майбутнього»

У конкурсі брали участь інноваційні видання.

Поділитися:

Серія книг-конструкторів «Моя творча енциклопедія» телеканалу ПЛЮСПЛЮС та видавництва «Ранок» перемогла у номінації «Папір + технології» конкурсу «Книжка майбутнього», що проходив у рамках Другого міжнародного книжкового фестивалю Book Space 21 - 23 червня.

У конкурсі «Книжка майбутнього» брали участь видання, що є інноваційними за формою чи змістом, мають новаторську подачу контенту, використовують мультимедійність або ж є інтерактивними.

Нагадаємо, серію книг-конструкторів «Моя творча енциклопедія» створено на основі мультфільмів «Світ чекає на відкриття» власного виробництва каналу ПЛЮСПЛЮС. Книги для дітей поєднують в собі енциклопедичне наповнення, власний 3D-конструктор та гру в доповненій реальності. Енциклопедії, що мають серію з назвами: «Я хочу все знати», «Я винахідник», «Я вивчаю що і як», «Я хочу все вміти», – розраховані на дітей віком від 6 років та розроблені з метою стимулювання росту пізнавальної активності, отримання початкових знань про розробки, техніку та технології.

Головні герої ‒ Трикутя, Квадрик, Кружко, Шаман Кругоман, що є персонажами однойменного мультфільму «Світ чекає на відкриття» – на сторінках енциклопедії пояснюють читачам цікаві факти про різноманітні винаходи  або як прочитати тексти «догори ногами» або «в дзеркальному відображенні», та допомагають виконати завдання для кращого засвоєння знань.

Особливістю серії також є гра в доповненій реальності, за сюжетом якої дитина допомагатиме героям світу ПЛЮСПЛЮС знайти елементи для майбутнього літального апарату.

Новини по темі