Ігор Циганик став консультантом дитячої книжки про футбол

Ігор Циганик став консультантом дитячої книжки про футбол
freepik.com

Дитячий ілюстрований посібник відкриває секрети популярної гри.

Поділитися:

Дриблінг, арбітр, офсайд та вимпел — ці загадкові слова перестануть бути секретами для майбутніх зірок футболу! Видання «Футбол» від французького автора Орелі Сарразена захопливо та цікаво відкриває секрети гри, яка полонила серця мільйонів по всьому світу. Консультантом українського видання став спортивний журналіст та коментатор Ігор Циганик.

Дитячий ілюстрований посібник створений для тих, хто не може відірвати очей від екрану під час Ліги чемпіонів та приходить додому з обдертими колінами після дружнього матчу з друзями. Маленькі читачі дізнаються все про найкрутіші футбольні прийоми, підводні камені суддівства та навіть особливості форми своїх улюблених гравців. У книжці знайдеться інформація про всі важливі елементи футбольного мистецтва: правильні тренування, вибір бутсів, поведінку на полі та розташування гравців. Діти дізнаються, яка команда починає гру, за що можна отримати червону картку та на яких світових футболістів варто рівнятися.

Ми впевнені, що у нас в Україні зараз підростає чимало майбутніх Зіданів та Роналду.

Їм просто потрібний поштовх, запал та, звичайно, своєрідний план дій або ж інструкція. Ось цей посібник – саме така інструкція, якої потребують майбутні зірки футболу», – зазначає співзасновниця видавництва Світлана Павелецька.

До того ж, книжка має власного футбольного консультанта. Журналіст та ведучий програми Профутбол на каналі 2+2 Ігор Циганик допоміг не лише з перекладом професійних термінів, але й допоміг адаптувати факти з книжки для українських читачів. На сторінках українського видання є згадки про ФК «Нива», Андрія Шевченка та українську Прем’єр-Лігу.

Після читання підказок автора та перегляду яскравих ілюстрацій просто не можливо всидіти на місці, навіть перед екраном улюбленого комп’ютера. Дівчатка та хлопчики без сумніву захочуть випробувати всі отримані знання просто зараз – на найближчому стадіоні, у дворі чи просто посеред вітальні.

Новини по темі