5 книжок, що покращать настрій у відпустці

5 книжок, що покращать настрій у відпустці
freepik.com

Скоротити час по дорозі у відпустку допоможе чудова, легка і позитивна література.

Поділитися:

Ми підготували добірку із п'яти книжок, які покращать ваш настрій на налаштують на чудовий відпочинок. 

Шопоголік (Софі Кінселла)

Фото: @ira_arom89

Ця книжка викличе у вас сміх і сльози. Саме те, що потрібно, щоб відволіктися від буденних справ. Кожна жінка хоча б трохи впізнає себе у головній героїні. Адже кожного  разу, коли Ребека Блумвуд хоче позбутися шопоголізму, новий розпродаж чи сезонні знижки зводять ці спроби нанівець. Навіть кредит у банку, який стрімко зростає, не може спинити дівчину.

Їсти, молитися, кохати (Гілберд Елізабет)

Фото: @cathrinewest

«Їсти, молитися, кохати» - це приклад того, як відкрити у собі нові грані та можливості, часом нові світи. Автор книги на власному прикладі довела, що навіть після найбільших криз можна відновитися. Головна героїня втратила сенс життя. Щоб повернути його, Ліз вирушає подорожувати. У трьох країнах, у котрі вона потрапляє, вона вчиться їсти зі смаком, молитися з відкритим серцем та кохати, наче вперше.

Богиня на кухні (Софі Кінселла)

Фото: @marty_book

Ця книга - зовсім не збірка кулінарних рецептів, а весела історія англічанки Саманти, яка не за власним бажанням перетворилася з респектабельної бізнесвумен у домогосподарку. Вона нічого не розуміє в кулінарії та хатніх справах, але кожного дня примушує себе готувати вечерю та слідкувати за чистотою у домівці. Єдине, що може їй допомогти зберегти своє місце - уміння виплутуватися із самих несподіваних ситуацій. А ще допомога близьких, які навчають відчути справжній смак життя.

Бог завжди подорожує Інкогніто (Лоран Гунель)

Фото: @hordetska

За крок до стрибка з Ейфелевої вежі все може змінитися. Книжка про те, що випадковості не випадкові. Часом один дивакуватий незнайомець може цілковито змінити твоє життя і плани на майбутнє. Завдяки досвіду головного героя, ви зможете пройти власний шлях самовдосконалення, знайти своє призначення та втілити у життя найзаповітніші мрії.

Дона Флор та двоє її чоловіків (Жоржи Амаду)

Фото: @ugadartz

Якщо ви полюбляєте магічний реалізм, то ця книга для вас. Історія, у якій поєднуються вигадані персонажі із реальними постатями. Ця книжка з легкістю допоможе вам забути про холоди. Тут змальована загадкова та розмаїта культура Латинської Америки з її карнавалами, вбранням, музикою, стравами і таємничими віруваннями.

Новини по темі