Фільми про пригоди, кохання та натхнення: що покажуть на 1+1 Україна у ці вихідні

Що покажуть на 1+1 Україна 20 та 21 липня: 50 відтінків свободи, Доктор Дуллітл-2 і не тільки
1+1 Україна

Що покажуть на 1+1 Україна 20 та 21 липня: 50 відтінків свободи, Доктор Дуллітл-2 і не тільки

Поділитися:

Субота, 20 липня, 22:00 — 50 відтінків свободи

У продовження пристрасної мелодрами Крістіан та Анастейша відправляються у весільну подорож по Європі, проте медовий місяць доводиться перервати через тривожне повідомлення. Хтось прослуховує офіс і викрадає особисті файли бізнесмена. Як виявилося, на шлях помсти вийшов колишній бос Анастейши Джек Гайд. Тепер Крістіан мусить зробити усе, аби захистити свою родину.

50 відтінків свободи
1+1 Україна

Неділя, 21 липня, 14:50 — Бумеранг

Ця історія про кохання розповідає про наслідки нещирості у стосунках. Маркус Грем без проблем завойовує жіночі серця вигаданими історіями. Але все змінюється, коли його начальниця Жаклін не піддається чарам. Прагнучи споокусити Жаклін, Маркус несподівано закохується в Анджелу, колегу з роботи. Розриваючись між двома жінками, йому доведеться зробити складний вибір і розвіяти чари ловеласа, адже бумеранг долі вже летить у його бік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде хіт»: актори та лікарі поділилися враженнями від перегляду серіалу Лікарка за покликанням

Неділя, 21 липня, 17:10 — Доктор Дуліттл-2

Джон Дуліттл прагне відсвяткувати день народження доньки, але в лісовій хатині його знаходить місцевий бобер. На його ліс зазіхають жадібні будівельники, тому єдини, хто може врятувати лісових мешканців, — доктор Дуліттл. Чи зможе герой разом із загоном тварин протистояти забудовникам?

Неділя, 21 липня, 19:00 — Термінал

Історія про мрію та силу людського духу. Віктор Наворський, звичайний чоловік з вигаданої східноєвропейської країни, прилітає до Нью-Йорка, щоб виконати заповіт померлого батька. Але через державний переворот у його країні його віза стає недійсною, і він опиняється в пастці в терміналі аеропорту. Завдяки своїй доброті, щирості та позитивному настрою Віктор здобуває повагу та симпатію оточуючих. Він знаходить способи вижити без грошей, знання мови та друзів, і навіть стає улюбленцем терміналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 Україна покаже українсько-латвійський серіал Сталеві нерви

Неділя, 21 липня, 21:25 — Форрест Ґамп

Форест Ґамп, людина з обмеженими можливостями, стає символом непорушної віри в себе та доброти. Він долає життєві перешкоди, стає героєм війни у В'єтнамі, зустрічає президентів США, відкриває успішний бізнес, але завжди залишається вірним своїм принципам та коханню до Дженні.

Форрест Гамп
1+1 Україна
Новини по темі