Син Бекхемів познайомив свою нову дівчину з родиною (ЗМІ)

Син Бекхемів познайомив свою нову дівчину з родиною | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Бруклін знову закрутив роман.

Поділитися:

За інформацією західних ЗМІ, старший син Девіда та Вікторії Бекхемів, 20-річний Бруклін, якому нещодавно , почав зустрічатися з 24-річною акторкою Ніколою Пельтц

Уперше закоханих помітили на вечірці з нагоди Хелловіна ще наприкінці жовтня, а нещодавно заскочили на майданчику для скейтерів у Лондоні. Знімки папараці опублікувало популярне видання Daily Mail. Помітно, що пара не стримувала почуттів, мило обіймалася та цілувалася. Фотодокази знайдеш тут

Брукліна та Ніколу бачили й утретє. Це трапилося поблизу лондонського театру. Цікаво, що на виставу новоспечені закохані прийшли разом із бабусею та дідусем Брукліна – Джекі й Тоні Адамс. До них також приєдналися його молодші брати – 17-річний Ромео та 14-річний Круз. 

Зауважимо, Нікола Пельтц – донька відомого американського промисловця, мільярдера Нельсона Пельтця. З дитинства дівчина захоплювалася театром, брала участь у шкільних виставах, а згодом знялася й у кіно. 

Фото: instagram/nicolaannepeltz

Нагадуємо, Бруклін Бекхем тривалий час . Пара розійшлася декілька місяців тому через постійні сварки. А ось батьки Брукліна – Девід та Вікторія пишаються своїм шлюбом. Улітку вони відсвяткували 20-ту річницю з дня весілля. Дізнавайся подробиці у відео: 

Більше новин про сімейство Бекхемів читай на 1plus1.ua: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі