Вікторія та Девід Бекхеми зачарували стильним couple look

Вікторія та Девід Бекхеми зачарували стильним couple look на червоному хіднику | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

І ти захочеш його повторити.

Поділитися:

Учора, 3 вересня, в лондонській галереї Tate Modern відбулася церемонія премії «Чоловік року» за версією журналу GQ. Серед зіркових красенів почесне звання отримав екс-футболіст Девід Бекхем. На червоному хіднику він з’явився в супроводі красуні-дружини, відомої дизайнерки Вікторії Бекхем і 20-річного сина Брукліна.

Світський вихід зіркової сім'ї став гарним приводом для обговорення couple look Вікторії та Девіда. Пара, як завжди, відмовилася від нав’язливого лоску, віддавши перевагу класиці.

Для церемонії Вікторія вподобала брючний костюм із колекції власного бренду, який доповнила елегантними туфлями-човниками. Девід одягнув класичний чорний смокінг, доповнивши його лаконічним метеликом.

Фото: gettyimages.com

Зазначимо, що цього року подружжя відсвяткувало 20 років у шлюбі. Як зіркова пара відзначила кругленьку дату – дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про сім'ю Бекхемів:

1. Мамина копія: Вікторія Бекхем замилувала світлиною з донькою

2. Вікторія Бекхем у червоному топі побувала на побаченні з чоловіком

3. 20 років разом: Солодкі фото Вікторії та Девіда Бекхемів

4. Син Бекхема розійшовся з дівчиною — і вже позує з двома іншими (фото) 

Новини по темі