Сьогодні на «1+1» відбудеться вирішальна битва за титул «короля десертів»

Сьогодні фінал шоу Король десертів
1plus1

Переможець проекту отримає можливість пройти курс кондитерського мистецтва в італійській школі високої кухні IFSE.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі 1+1 дізнаються, хто стане переможцем проекту Король десертів і отримає звання найкращого кондитера країни. До фіналу дійшли три учасники: харків’янка Рузанна Щербина, Олег Чередниченко з Миколаєва й одесит Руслан Вичеров.

До перемоги їм залишилось зробити декілька кроків: три відповідальних конкурси, що підготували судді проекту Стефан Вайттинадан, Тетяна Вербицька й Кирило Сміян.

Поки кондитери готуватимуть, ведучий Володимир Остапчук спробує дізнатись, кого вони вважають найслабшим і найсильнішим учасником.

У першому конкурсі кулінари за три години мають оформити власну кондитерську вітрину, яка повинна складатись із 75 десертів. Робитимуть кондитери італійський Тірамісу, французький Мільфей та власний авторський десерт.

Презентувати свої роботи фіналісти проекту будуть перед суддями і зірковими гостями, серед яких буде співачка TARABAROVA, ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін та ведучий Сніданку. Вихідний Олександр Попов, учасники Голосу країни Віра Кекелія і Роман Дуда, ведучий програм Життя без обману та Їмо за 100 Олексій Душка, актор серіалу «Школа» Микита Вакулюк.

Другим етапом стане приготування десерту у вигляді корони. Учасник, роботу якого судді визнають найгіршою, залишить проект за крок до суперфіналу, а боротьбу за звання «короля десертів» продовжать два учасники.

Вирішальним стане конкурс із приготування весільних тортів. «Це мають бути роботи, у яких ви перевершите самих себе», — прокоментує завдання Стефан Вайттинадан. Торти мають складатись із п’яти ярусів, а на їх приготування учасникам дадуть вісім годин. Кожен із кондитерів зможе взяти собі у помічники одного з кулінарів, які залишили проект раніше.

Презентувати результат восьмигодинної роботи суперфіналісти будуть на червоній доріжці, адже обиратимуть не просто переможця реаліті, а «короля/королеву десертів». Ім’я найкращого кондитера країни виголосять судді після дегустації весільних тортів. Переможець проекту отримає титул «короля десертів» і можливість пройти курс кондитерського мистецтва в італійській школі високої кухні IFSE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддею нового випуску Короля десертів стане відомий ілюзіоніст

Дивіться суперфінал проекту Король десертів сьогодні о 21:45 на 1+1.

Квіткові декорації надали ComilfoDecor

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час. 

Новини по темі