Соломія Вітвіцька святкує день народження

7 маловідомих фактів про Соломію Вітвіцьку

Сім маловідомих фактів про ведучу ТСН Соломію Вітвіцьку.

Поділитися:

Сьогодні, 16 червня, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька святкує свій день народження. За словами іменинниці, така велика кількість людей поспішає її привітати, що вона не встигає відповідати на дзвінки та повідомлення.

Соломії Вітвіцькій вдалося завоювати прихильність тисяч українців завдяки своїй чесності та безпосередності.

Ви надаєте сил і натхнення не зупинятися і рухатися далі! Дякую за побажання, теплі слова, спогади! Усміхаюся, щойно прокинулася. Я щаслива, що живу у світі таких красномовних та щирих людей, – прокоментувала ведуча 1+1.

Маловідомі факти про ведучу Соломію Вітвіцьку.

1. У дитинстві займалася акробатикою і бальними танцями. Не любила своє ім'я, тому часто представлялася Танею.

2. Багато подорожує, любить лижі та гори. Займається кінним спортом.

3. Соломія Вітвіцька – одна з найпопулярніших користувачів соцмережі Facebook. Офіційний паблік ведучої налічує 160 тис. підписників. Її сторінка одна з перших отримала офіційне підтвердження серед ведучих 1+1 на Facebook.

4. Активно підтримує воїнів АТО та неодноразово бувала в зоні бойових дій.

5. За свою кар’єру на 1+1 Соломія щомісяця робила найбільше сюжетів серед своїх колег-журналістів.

6. Соломія Вітвіцька – куратор соціального мультимедійного проекту Переможці, присвяченого героям АТО з протезами. ТСН і журналу VIVA! розповідають історії бійців АТО та волонтерів, які під час воєнних дій на сході України втратили кінцівки, але не втратили сили духу.

7. Ведуча 1+1 знялася у кліпі Марії Бурмаки на пісню "Місто ангелів". Телезірка постала в образі спокусливої француженки. Зворушливу історію про любов зняв у Парижі чоловік Вітвіцької – кліпмейкер Влад Кочатков.

У свій день народження Соломія Вітвіцька зізналася, що замість подарунку чекає від своїх прихильників допомогу для родини брата Северина, у дружини якого виявили рак.

Новини по темі