Кохання і розлучення під час війни: Соломія Вітвіцька провела першу зустріч Women Talk "На часі"

"Нам є ще що сказати – далі точно буде": Соломія Вітвіцька про першу зустріч у рамках Women Talk "На часі", кохання і розлучення під час війни

Соломія Вітвіцька поділилася враженнями після першої зустрічі у рамках Women Talk "На часі".

Поділитися:

У столиці відбулася перша зустріч Women Talk «На часі». Організаторки Соломія Вітвіцька, Іванна Слабошпицька та Олена Скачко зібрали активне ком'юніті жінок, в якому обговорили глибоку та хвилюючу для українок тему – розлучення та кохання під час війни. Тема народилася невипадково, адже за даними «Опендатабот», у 2023 році в Україні офіційно зареєстровано на третину більше розлучень, ніж у 2022. 

З гостями першої зустрічі своїми історіями поділилися – співачка та інфлюєнсерка Анна Трінчер, актриса, акторка театру та кіно, акторка дубляжу Антоніна Хижняк, зіркова косметологиня Євгенія Барилко та продюсерка, музична експертка Яна Прядко. Кожна розповіла про свою історії кохання, розлучення. Також жінки поділилися, що їм допомогло пережити складні обставини, що їх надихає та допомагає сьогодні. 

Професійні психологині – Тетяна Петрашева, Олена Шершньова залучено коментували історії спікерів та відповідали на запитання всіх охочих. У фіналі кожна учасниця отримала можливість дати зворотний зв'язок, сказати щось про себе, свої враження. Захід також мав благодійну складову. Купуючи квиток, гості долучились до збору на купівлю дронів для спецпідрозділу «Омега», який зараз захищає Авдіївку. Збір триває, реквізити є на сторінках Соломії у соцмережах.

«Дякую усім героїням та спікеркам за особисті історії, щирість та глибину. Дівчата, ви неймовірні та кожна з вас зараз переживає важливу трансформацію – дякую, за те що поділилися цим в нашому вузькому жіночому колі. Наші експертки, фахові психологині влучно викристалізовували запити й ніжно коментували різні жіночі історії. Співавтори та співорганізатори, ми – класна команда і тому рухаємося далі! Кожна з вас велика профі та цікава особистість. А оскільки нам є ще що сказати – далі точно буде! Особлива величезна подяка усім дівчатам, що придбали квитки й були з нами! І, звісно ж, дякуємо ЗСУ та ППО за можливість жити тут і зараз!», – подякувала Соломія Вітвіцька, ведуча 1+1 Марафон і ТСН.

Засновниці та співавторки Women Talk «На часі»:

  • Соломія Вітвіцька, ведуча 1+1 Марафон, журналістка, волонтерка;
  • Іванна Слабошпицька, головна редакторка журналу Viva!, медіапродюсерка;
  • Олена Скачко, головна редакторка журналу «Єдина» (до 2016 року), експертка з жіночого контенту.
Новини по темі