Сонячне затемнення у квітні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Сонячне затемнення 20 квітня — 1+1
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Сонячного затемнення та Молодика у квітні?

Поділитися:

Новий місяць у квітні 2023 буде дуже особливим, адже у цей день відбудеться перше Сонячне затемнення 2023 року. Чого чекати всім знакам зодіаку на Сонячне затемнення в Овні розповіла астрологиня Анжела Перл. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Сонячне затемнення у день Нового місяця 20 квітня

Гороскоп на Сонячне затемнення Овен

20 квітня Сонце входить у знак ваш знак, знак Овна, з'єднання з Місяцем, на нас чекає Молодий місяць. З’явиться нова енергія, можливий новий старт, нова роль. Це Молодий місяць буде в день Сонячного затемнення, воно дуже потужне. Якщо ви плануєте щось, плануйте на цей день. Все, що ви зміните, змінить ваше життя на краще. Це затемнення відкриває цикл затемнень для Овна. Ті, хто народився з 15 по 20 квітня, і кого аксцендент з 25 по 30 градусів Овна, ви відчуєте затемнення сильніше за інших. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Тілець

20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 12 будинку: принесе завершення, закінчення якогось циклу, ви зробите серйозний перший крок у якомусь напрямку. Ви можете поїхати далеко, можливо, навіть емігрувати, почнете працювати вдома або візьмете відпустку на тривалий період. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Близнюки

20 квітня Молодий місяць, Сонячне затемнення в 11 будинку. Воно покаже вам, куди йти, як своєрідний маяк. 11 будинок – це наші мрії, плани на майбутнє, будинок прибутку. Сонячне затемнення покаже, в якій сфері ви можете отримати прибутки. Це буде прибуток за минулі заслуги та роботу. Час урожаю для вас. Затемнення може діяти 3 місяці. 11 будинок – це друзі: нові друзі, оточення. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Рак

20 квітня – Молодий місяць і Сонячне затемнення в 10 будинку відкриває коридор затемнень: моя роль у соціумі, ким хочу бути, може бути зміна роботи або бізнес-напрямку, а також статус у відносинах. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Лев

20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 9 будинку подорожей, інших культур, закордону, розширення кругозору. На вас чекає удача. Може, ви поїдете у відпустку. У вас може помінятись щось у менталітеті, зміна звичок: у їжі, культурі, одязі тощо. Ваше мислення стане ширшим, глобальнішим і з'являться нові можливості. Варто дуже гармонійний аспект, а також Юпітер у вас у цьому ж будинку. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Діва

20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 8 будинку. Це перше у своєму роді Сонячне затемнення у вашому 8 будинку фінансів, і ці затемнення починають цикл затемнень на найближчі два роки. Можуть змінюватися доходи вашого чоловіка або вашої дружини, і швидше за все на краще. Затемнення допомагають нам змінити на краще наші загальні доходи. Тепер у вас будуть спільні гроші або навпаки, ви роз'їдетеся і тепер у вас будуть свої гроші. Можливо, вас утримували батьки, і тепер перестануть, чи ви отримували державну допомогу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСонячні та місячні затемнення 2023 року: точні дати та вплив

Гороскоп на Сонячне затемнення Терези

 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 7 будинку. Не можна нічого робити, у вас може статися щось доленосне, не поспішайте приймати рішення. За цим затемненням може бути шлюб, розлучення, зустрічі, знайомства, розставання, як в особистих, так і в ділових відносинах. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Скорпіон

20 квітня - Молодий місяць та Сонячне затемнення у 6 будинку роботи, рутини. Затемнення принесе зміни: може змінитися ваше ставлення до роботи, бізнесу, ви можете змінити професію, можлива зміна режиму дня, харчування. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Стрілець

20 квітня Молодий місяць, Сонячне затемнення в 5 будинку гороскопа. Дуже давно не було у вас затемнень у цьому будинку. Це будинок радості, задоволення, кохання, хобі. Коли у вас або з'являється кохана людина в житті, або дитина з'являється, або це ваша дитина, або дитина вашої дівчини, вашого хлопця. Також це може бути про ваш новий бізнес. Ви нарешті займатиметеся тим, чим любите. Можуть бути подарунки, подорож на відпочинок, яскраві враження. Можливі й любовні трикутники, але затемнення висвітить цю ситуацію. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Козеріг

 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 4 будинку гороскопа. Це перше затемнення цього циклу. 4 будинок - це будинок, сім'я, місце проживання та питання переїзду, розширення, знімання і т.д. Можлива купівля або продаж нерухомості, ремонт або будівництво будинку, важливі покупки для дому. Також це будинок сім'ї, мати, батьківщина, місце, де ви виросли, де вам зручно. 

Гороскоп на Сонячне затемнення Водолій

20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення у вашому 3 будинку - будинку руху, інтересу. Ці питання будуть активними 3 місяці. З'явиться інтерес до життя, більше спілкування, подорожей.

Гороскоп на Сонячне затемнення Риби

20 квітня Молодий місяць та Сонячне затемнення у 2 будинку гороскопа, який відповідає за гроші та доходи, джерело доходів. Усі, звідки ви черпаєте ресурси. У цій сфері у вас змінюватиметься картина, може змінитися робота, джерело грошей. Або ви перестанете працювати, або підете в декрет, вийдете на пенсію або працюватимете на себе. Можливі покупки чогось дуже цінного. Ви можете змінити ціни на свої послуги. Тема самооцінки буде дуже важливою для вас цього місяця. Може змінюватися ваше харчування – це також ресурс. Ви можете зайнятися своїм тілом, йти на спорт. Може, ви вирішите вчитися співати чи викладати, виступати на публіку, навчатися на диктора. Або вас "почують". 

Чому на сонячне затемнення не можна стригтись, дивіться:

Новини по темі