Список справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року

Що потрібно встигнути до Нового року: перелік справ
freepik.com

Як підготуватися до новорічних свят?

Поділитися:

До  Нового року 2024  ще вдосталь часу, втім, перед святами є багато речей, які потрібно зробити. Зібрали для вас поради, що потрібно встигнути зробити до настання Нового року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємось до Нового року 2024: від яких речей варто позбутися

Що потрібно встигнути до Нового року

  1. Сплануйте наступний рік. Напишіть свої цілі і плани на майбутній рік. Це допоможе визначити напрямок і зробити чіткий план дій. 

  2. Підбийте підсумки року, що минає. Що вдалось, що не вдалось, що взагалі варто викреслити зі списку цілей.

  3. Купуйте подарунки завчасно. Почніть шукати подарунки для рідних та друзів. Створіть списки, кому що подарувати чи запитайте рідних. Куплені заздалегідь подарунки знизять рівень стресу напередодні свята.

  4. Прикрасьте оселю до свят. Зробіть свій дім святковим! Подумайте, коли встановите ялинки, а коли - почнете прикрашати житло. Це додасть затишку та радості.

  5. Плануйте святкування. Якщо плануєте вечірку або зустрічі з друзями, почніть писати списки наперед, щоб уникнути хаосу.

  6. Заплануйте святкове меню. Визначте страви, які ви хочете приготувати, та складники, які потрібно придбати. Також розгляньте можливість приготування деяких страв наперед, щоб зменшити стрес в день свята.

  7. Прибирання в домі. Розплануйте прибирання помешкання. Розділіть це на декілька днів, якщо потрібно, щоб не накопичувати все на останню мить. Почніть з тих зон, які будуть використовуватися під час свят, наприклад, кухня або вітальня.

  8. Підготовка до прийому гостей. Якщо очікуєте гостей, подумайте про їх комфорт. Зарезервуйте місця для ночівлі, якщо це буде потрібно.

  9. Планування свого часу. Складіть графік або розклад на дні перед святами, враховуючи усі завдання та обов'язки, щоб уникнути стресу та паніки.

  10. Відпочинок. Не забувайте про себе! Знайдіть час для власного відпочинку і релаксу, щоб мати сили на створення свята для близьких.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка тварина стане символом нового 2024 року: кому найбільше пощастить у новому році

Як визначити неякісне дитяче харчування і чим загрожує розгерметизація пакування, дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить по буднях з 6:30 по 9:30 на "1+1 Україна":

Новини по темі