Яка тварина стане символом нового 2024 року: кому найбільше пощастить у новому році

2024 рік: тварина, стихія, колір, найуспішніші знаки зодіаку
Unsplash

Яким буде 2024 рік за східним гороскопом?

Поділитися:

2023 вже закінчується, а тому варто вже зараз розібратися, що нам принесе наступний рік. Окрім нового тваринного символу, який повторюється лише раз у 60 років, 2024 також буде високосним. Чого очікувати в новому 2024 році?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку вдачу мають іменинники листопада

Яка тварина є символом 2024 року

За китайським, або ж східним, календарем, символом 2024 стане Зелений Дерев'яний Дракон. Ця тварина є важливим символом китайської культури та найсильнішим знаком східної астрології. Він втілює енергію, міць, силу і багатство. 

Хоч у фольклорі різних країн дракона часто змальовують як небезпечне створіння, проте у східному світогляді це спокійна справедлива істота, що уособлює правителів. Тому символічна тварина 2024 року буде сприяти людям та додавати наснаги, щоб подолати проблеми. Особливо поталанить цілеспрямованим та відповідальним особами. Однак не всі події виявляться позитивними — для духовного зростання доведеться пройти через труднощі, які тільки зміцнять характер.

Яка тварина є символом 2024 року

Новий рік 2024: яка тварина, колір та стихія

Зелений відомий як колір спокою та щастя, його вважають найприємнішим для людського ока. Схожий символізм він принесе і в новому році Зеленого Дерев'яного дракона. У 2024 за східним гороскопом варто очікувати радості, наповнення енергією, оновлення, відродження та початок нового життя. 

Позитивний символізм підсилить стихія року – Дерево. Поєднання зеленого та дерев'яної стихії порівнює 2024 з молодою рослиною, яка знаходиться у самому розквіті сил. Новий рік принесе успішні починання та прогрес.

Дерево

Як треба зустрічати 2024 рік

Для зустрічі року величного та благородного Дракона потрібно серйозно підготуватися. Відкиньте сіру рутину та принесіть у своє життя яскравих барв та оптимізму. Оздоблення помешкання має бути яскравим та святковим. Обов'язково оздобте новорічну ялинку зеленими прикрасами та не забудьте про дерев'яну фігурку дракона. Різноманітні, проте прості страви — найкраще частування для Зеленого Дерев'яного Дракона. До святкового вбрання не забудьте додати блискучі аксесуари.

Жінка

Фото: Freepik.com, Unsplash.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Стрільців в останній місяць осені

Для яких знаків зодіаку 2024 рік буде щасливим

Найбільш щастить тим, хто народився у рік Мавпи, Півня, Пацюка та Дракона. Однак таланитиме не всім: обережними варто бути людям, як за східним гороскопом є Собакою, Биком та Змією.

Як вирішувати конфлікти за фен-шуй, дивіться:

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі