Стала відома дата прем’єри нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Дата прем’єри нового сезону «Танців з зірками»

Телеканал 1+1 працює над новим п’ятим сезоном головного танцювального шоу країни «Танці з зірками»

Поділитися:

Сьогодні стала відома дата довгоочікуваної прем’єри. Так, глядачі побачать перший прямий ефір «Танців з зірками» вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. Про це стало відомо з атмосферного промо-ролику, у якому з’явилися нові зіркові учасники сезону: гумористка і зірка «Жіночого Кварталу» Анастасія Оруджова, капітан команди «Стояновка» у «Лізі Сміху» Іван Люленов та актор Костянтин Войтенко. У відео зірки з’явилися на світанку посеред квітучого лісу та виконали декілька чарівливих рухів.

Нагадаємо, що в мережі триває #танціззіркамиchallenge — традиційний зірковий челендж, у якому учасники сезону кидають один одному виклик із запрошенням на легендарний паркет.

Виклик #танціззіркамиchallenge вже прийняли співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками».

Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. Нещодавно телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг, який проводили креативний продюсер шоу Олена Коляденко та головний хореограф Олена Шоптенко. Хто з танцівників вийде на паркет «Танців з зірками» — глядачі дізнаються скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та з яким партнером хотіла б вийти на паркет шоу «Танці з зірками»

Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн BIG ENTERTAINMENT SHOWS під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

Новини по темі