Переможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та з яким партнером хотіла б вийти на паркет шоу «Танці з зірками»

Танці з зірками
Джамала розповіла про "Танці з зірками" та своє схуднення
Instagram/jamalajaaa

Співачка Джамала завітала до студії шоу «Твій день» та розповіла, чого очікує від участі у «Танцях з зірками» і як їй вдалося за 4 місяці схуднути на понад 10 кг.

Поділитися:

Переможниця Євробачення-2016, співачка Джамала, яка нещодавно заявила про участь у новому сезоні «Танців з зірками», завітала на обід до студії шоу «Твій день». Вона розповіла, чи розраховує на перемогу у проєкті, а також про те, як їй вдалося схуднути на 12 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хореограф Олена Шоптенко про новий сезон “Танців з зірками”: "Часто саме від партнера залежить, наскільки яскраво сяє твоя зірка"

На запитання ведучих, чи налаштована вона лише на перемогу у «Танцях з зірками», Джамала відповіла:

Я дуже люблю, коли людина повністю присвячує себе 1 справі і є в ній професіоналом. Я співачка, не танцюристка, тому подібних викликів собі поки не ставлю. Я не берусь зараз казати, що буду вражати вас на танцполі. Проте я точно буду отримувати задоволення від танцю і намагатимуся робити свою роботу якісно.

Присвятити себе на декілька місяців шоу буде непросто, адже у співачки двоє маленьких синів, проте Джамала говорить, що її в усьому підтримує чоловік. Він навіть говорить, що якщо вже пішла на проєкт, треба перемагати.

Джамала ТанціФОТО: Instagram/jamalajaaa

Джамала повідомила, що їй ще невідомо, хто стане її партнером по «Танцях з зірками», і репетиції ще не почалися. Ведучим «Твого дня» співачка зізналася, що хоче, щоб її партнер був сильним, в першу чергу, по духу, справжнім чоловіком:

Це як у житті – вдома я люблю бути за чоловіком. І на танцполі також хочу, щоб партнер був головним, вів мене та в усьому підтримував.

Нещодавно Джамала значно покращила свою фізичну форму. Вона говорить, що зробила це не лише для участі в проєкті, а, в першу чергу, для себе. Адже після другої вагітності та годування молодшого сина вона набрала зайву вагу. Джамала – мама двох синочків: 3-річного Еміра-Рахмана і 1-річного Селіма-Гірая.

Джамала Твій деньФОТО: Instagram/jamalajaaa

Співачка говорить:

Я не та мама, яка худне під час грудного вигодовування. При вагітності я набрала 20 кг, і потім ще годування синочка далося взнаки. Мені це заважало. Я за те, щоб жінка любила себе такою, якою вона є. І худнула тоді, коли їй це потрібно, а не через суспільний осуд. Мені було потрібно, і я схудла.

Зайві кілограми Джамала скидала під керівництвом дієтологині та лікарки ендокринологині Наталії Самойленко, яка є постійною експерткою зі здорового харчування у «Сніданку з 1+1». Основу раціону співачки складали салати з м’ясом нежирних сортів (індичкою, куркою). Наталія Самойленко говорить, що Джамалі можна було сміливо давати премію за неймовірну дисциплінованість та бажання дотримуватися рекомендацій. В результаті співачка схудла на 12 кг за 4 місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Оруджова розповіла, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», як їй вдалося схуднути на 30 кг та які чоловіки їй подобаються

Повну розмову зі Джамалою у студії шоу «Твій день» дивіться у відео:

Новини по темі