Фіналісти нацвідбору на Євробачення-2022 презентували свої конкурсні пісні у «Сніданку з 1+1» (ВІДЕО)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Фіналісти нацвідбору на Євробачення у "Сніданку з 1+1" представили свої конкурсні пісні (відео)

8 фіналістів, які змагатимуться за право представляти Україну в Турині, презентували свої пісні у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

12 лютого відбудеться фінал нацвідбору на Євробачення-2022. Стане відомо, хто з фіналістів буде представляти Україну на цьому пісенному конкурсі у Турині. Всі 8 фіналістів завітали до "Сніданку з 1+1", щоб презентувати свою конкурсну пісню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Go_A "Шум" потрапила до трійки найпопулярніших пісень в історії Євробачення і прозвучить на сцені "Голосу країни"

Cloudless – All be alright

Цей чоловічий гурт вже брав участь у національному відборі минулого року, але не переміг. Вокаліст гурту Василь Демчук відомий як учасник шоу «Голос країни 8». Цього року Cloudless вирішили поборотися за право участі у Євробаченні-2022 з хітом All be alright. Дивіться, як вони презентували його у "Сніданку з 1+1":

Barleben – Hear My Words

Barleben розповідає, що професійно займається вокалом лише останні 3 роки. Цікаво, що минулого року співак брав участь у "сліпих" прослуховуваннях на "Голосі країни", але не зміг розвернути до себе тренерські крісла. Barleben потрапив до списку фіналістів нацвідбору останнім, замінивши у 8-ці співака LAUD, якого дискваліфікували за публікацію своєї конкурсної пісні раніше, що порушує правила нацвідбору. Дивіться виконання Barleben композиції Hear My Words у "Сніданку з 1+1":

Kalush Orchestra – Stefania

Kalush Orchestra – це новий гурт, який було створено наприкінці 2021 року. Він виконує реп з елементами фольклору. Kalush Orchestra виконали свою іншу пісню Shtomber Vomber у студії "Сніданку з 1+1". А Stefania почуємо вже на нацвідборі 12 лютого:

Roxolana – GIRLZZZZ

Ще одна учасниця попередніх сезонів "Голосу країни", співачка Roxolana, раніше була відома як Роксолана Сирота. Вона не лише виконує, а й пише пісні, а також пробує себе у ролі акторки серіалів. Свою композицію GIRLZZZZ Roxolana презентувала у "Сніданку з 1+1":

Our Atlantic – Моя Любов

Уманський інді поп-гурт Our Atlantic був заснований у 2017 році, і з цього часу брав участь у низці конкурсів та фестивалів. Для нацвідбору на Євробачення-2022 гурт підготував пісню "Моя любов", яку вони і виконали для глядачів "Сніданку з 1+1":

Michael Soul – Demons

Michael Soul – білоруський співак, справжнє ім'я якого Михайло Сосунов. Він брав участь у "Голосі країни-8" і став півфіналістом шоу. 2019 року співак був у фіналі націвідбору на Євробачення у Білорусі, але не переміг. Побачимо, чи вдасться це йому зробити в Україні. Свою пісню Demons Michael Soul виконав у "Сніданку з 1+1":

Alina Pash – Тіні забутих предків

Alina Pash – українська співачка, у творчості якої поєднано етнічні мотиви і елементи хіп-хопу. На нацвідборі до Євробачення Alina Pash не стала зраджувати своєму образу і обрала для фіналу пісню "Тіні забутих предків". Дивіться, які співачка виконала її в гостях у "Сніданку з 1+1":

Wellboy – Nozzy Bossy

Антон Вельбой, відомий як співак Wellboy, став справжньою сенсацією зі своїм треком "Гуси". Гучний успіх був і у його хіта "Вишні". Чи зможе Wellboy повторити свій успіх на нацвідборі Євробачення з піснею Nozzy Bossy? Побачимо вже скоро, а зараз дивіться виконання Nozzy Bossy в ефірі "Сніданку з 1+1":

Нагадаємо, фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться 12 лютого о 18:30 в прямому ефірі суспільного телеканалу UA:ПЕРШИЙ. Його проведуть ведучий шоу "Твій день" та "Маскарад" Тімур Мірошниченко та мисливиця шоу "Маскарад", тренерка "Ліги сміху" Маша Єфросініна. Тож уже зовсім скоро стане відомо, хто поїде представляти Україну на Євробачення-2022 у Турин (Італія): фінал конкурсу відбудеться 14 травня. 

Дивіться, що змінилося у процесі нацвідбору на Євробачення в Україні:

Новини по темі