Стало відомо, хто з героїв Останнього москаля з’явиться у Великих Вуйках

Хто з героїв Останнього москаля з’явиться у Великих Вуйках
1plus1.ua

Телеканал 1+1 скоро покаже новий україномовний комедійний серіал.

Поділитися:

Тривають зйомки україномовної комедії Великі Вуйки – продовження культового серіалу Останній москаль, в якому дехто з улюблених та нові герої опиняться в нових обставинах. За сюжетом, ініціативна група жителів Великих Вуйок вирушить до Києва, аби домогтися будівництва дороги до свого села. Телеканал 1+1 оголосив, хто саме з героїв Останнього москаля з’явиться у новому серіалі. Так, делегацію очолить сільський Голова, роль якого грає Володимир Горянський. Разом із ним підкорювати Київ вирушить Іван Петрук (Юрій Горбунов), його кум Бодьо (Володимир Ніколаєнко) та сільський Остап Бендер Штефко (Назар Задніпровський).

Ці чотири гуцульські мушкетери зроблять усе, аби повернутися додому із перемогою, але навіть не підозрюють, які пригоди чекають їх у великому місті.

А напередодні Дня Києва герої серіалу розповіли, де планують побувати під час візиту до столиці. Читайте за посиланням 

Аби вберегти їх від спокус, а заодно й трохи розважитися, разом із вуйками до столиці вирішує їхати і дружина Бодьо – Марія, яку грає Наталія Корецька, а також наречена Штефка – продавчиня магазину Ірка у виконанні Лілії Ребрик.

Нагадаємо, за сюжетом 16-серійної комедії, вперше за всю історію села до населеного пункту хочуть прокласти дорогу. Але корумпований чиновник з області віддає право на будівництво дороги до сусідніх Малих Вуйок. Побоюючись відтоку молодих кадрів, а з часом і вимирання села, Голова збирає ініціативну групу та їде до Києва вирішувати питання дороги безпосередньо. Ризиковані фінансові авантюри, талант-шоу та навіть підпільні бої без правил – вуйки відкриють для себе невідомий світ великого міста, підкорять столицю України та підуть на все заради досягнення мети. Хто зіграє нових персонажів, з якими вуйки зустрінуться у столиці, стане відомо незабаром.

Виробництвом проекту займається 1+1 Продакшн. Продюсери проекту – Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Христина Шкабар, креативні продюсери – Юрій Горбунов, Юлія Смичкова, виконавчий продюсер – Артем Стеценко, головний автор – Микола Куцик, сценаристи – Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Олексій Приходько. Режисером-постановником нової комедії став Мітя Шмурак, оператор-постановник – Дмитро Маніфест. Художником-постановником виступив Андрій Бур'яненко, художник по гриму та костюмах – Олександра Козель-Потатуева.

Прем’єра комедійного серіалу «Великі Вуйки» відбудеться вже цього року на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Великих Вуйок вирушають приборкати велике місто

Новини по темі