Стало відомо, хто зіграє роль принцеси Діани у серіалі «Корона»

Хто зіграє роль принцеси Діани у серіалі Корона
gettyimages.com

Схожа чи ні?

Поділитися:

Прихильники британської королівської родини вже із нетерпінням чекають на вихід нового сезону серіалу «Корона». Тим часом творці телесеріалу знайшли акторку для виконання ролі легендарної принцеси Діани. Нею стала акторка-початківець Емма Коррін.

На творчому рахунку Емми - роль у фільмі «Провина» з Кірою Найтлі і серіалі «Гранчестер» з Джеймсом Нортоном. Нині акторка зайнята роботою в серіалі «Пенніворт». 

Швидше за усе, Емма у ролі Леді Ді з'явиться у серіалі «Корона» вже у 4 сезоні, дата виходу якого наразі невідома. На своїй сторінці в Інстаграм зірка прокоментувала участь у цьому проекті. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on

Я дуже рада приєднатися до касти «Корони». Я дивлюся цей серіал із найпершого епізоду. Принцеса Діана була й залишається ідеалом, зіграти який велика честь і відповідальність. Але, я думаю, з такою чудовою командою на чолі з Пітером Морганом все вдасться! - пише Емма.

Проте у шанувальників телесеріалу виникли запитання щодо схожості Емми із принцесою Діаною. Беріть участь у нашому опитуванні та поділіться своєю думкою - схожі чи ні? 

poll_content_381

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найочікуваніших серіалів 2019 року

Новини по темі