5 найочікуваніших серіалів 2019 року

Головні серіали 2019 року
@entertainmentweekly

Повернення «Гри престолів» та «Корони», серіал з Кейт Бланшетт та продовження «Великої маленької брехні».

Поділитися:

2019 рік безсумнівно багатий на прем’єри серіалів. До вашої уваги 5 найочікуваніших серіалів 2019 року на будь-який смак. Мюзикл, драма, фентезі - пориньте у незвіданий світ пригод та яскравих вражень і насолоджуйтесь переглядом улюблених стрічок. 

«Гра престолів», 8 сезон 

Вихід - 14 квітня 

Новий 8 сезон серіалу «Гра престолів» стане фінальним. Він складатиметься із шести серій, тривалістю 1,5 години. На створення кожної із серій продюсери витратили більше 15 млн доларів. Зйомки серіалу охопили весь світ - вони проходили у Хорватії, на Канарських островах, в Андалусії, Ісландії. 

Нагадуємо, що 7 сезон «Гри престолів» закінчився трагічним видовищем - армія білих ходаків зруйнувала стіну за допомогою одного із драконів Дайнеріс. 

«Велика маленька брехня», 2 сезон

Вихід - червень 

Продовження драматичного міні-серіалу «Велика маленька брехня» вже скоро з'явитсья на кіноекранах! Ця історія завоювала вісім премій «Еммі» і вразила своїм акторським складом. Цього року до Ніколь Кідман, Різ Візерспун та Шейлін Вудлі приєднається Меріл Стріп. Зірка виконає роль мами загиблого Олександра і захоче розібратися, що насправді трапилося у загадковому містечку Монтерей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які повинна подивитися кожна жінка

Фото: Кадр із серіалу «Велика маленька брехня»

«Корона», 3 сезон

Вихід - грудень 

3 сезон серіалу «Корона», що розповідає історію британської королівської родини, а зокрема правління й особисте життя королеви Єлизавети ІІ, вийде у світ наприкінці 2019-го - на початку 2020-го. Творці стрічки планують зняти 6 сезонів і навіть дійти до весілля принца Гаррі та Меган Маркл. 

У новому сезоні на нас чекають зміни акторів, адже продюсери серіалу вважають, що «...не можна змусити 30-річну жінку поводити себе так, ніби їй 50. Почуття тридцятирічних відрізняються - і це потрібно визнати». Тож, сестру Єлизавети ІІ Маргарет зіграє відома акторка Хелена Бонем Картер, а саму королеву - найкраща акторка року за версією «Оскар-2019» Олівія Колман. 

Чи з’явиться у серіалі принцеса Діана? Ні, адже події 3 сезону розгортатимуться у 80-90-х рр. Тож, прихід Леді Ді запланований на 4 сезон.  

@entertainmentweekly

«Знедолені», 1 сезон

Британський шестисерійний серіал «Знедолені» заснований на однойменному романі Віктора Гюго. Продюсери нової стрічки обіцяють зробити з епічного роману Гюго про Францію початку 19 століття сучасну історію. Привертає увагу й чудовий каст: Лілі Коллінз, Олівія Колман, Домінік Вест та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 смішних серіалів від Нелі Шовкопляс 

«Місіс Америка», 1 сезон 

Події нового драматичного серіалу із акторкою Кейт Бланшетт у головній ролі розгортаються у 1970-х роках. Це історія руху за рівноправність жінок та чоловіків, на чолі якого стояли феміністки Бетті Фрідан, Глорія Стайн, Ширлі Чісхолм, Белла Абзуг та інші. 

До речі, це дебют Кейт Бланшетт у серіалі. Її роль - активістка Філліс Шлефлі, яка дотримувалася антифеміністичної позиції.

«Я у захваті від матеріалу. Немає більш підходящого часу для того, щоб розібратися в цьому періоді. Зараз це дуже актуально», - прокоментувала свою роль Кейт.

Фото: Кадр із серіалу "Місіс Америка"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 турецьких серіалів, що підкорили серця українських глядачок

Новини по темі