Старша донька Ольги Сумської показала, як носити трендовий принт цієї зими

Старша донька Ольги Сумської показала, як носити трендовий принт цієї зими | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/tonya_papernaya

Квітнемо навіть узимку!

Поділитися:

Старша донька української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна – знана модниця. У своєму мікроблозі дівчина часто публікує світлини із різноманітних івентів, для яких наряджається у трендові речі. Цього разу Тоня захопилася одним із наймодніших принтів прийдешньої зими – квітами. 

Здається, флористичні мотиви – це весняно-літня тема. Однак дизайнери вирішили змусити усіх квітнути навіть у холодну пору. Так, на зміну легким шовковим блузам і топам, прикрашеним квітковими візерунками, прийшли пальто, цупкі сукні й брючні костюми. У фокусі — ультравеликі й дрібні квіти, а також абстрактні та етнічні рослинні малюнки. 

Тоня Паперна обрала total brown look у вигляді стриманої сукні міді у дрібні білі квіти, прикрашену лаконічним шкіряним поясом. Доповнили образ колготи й черевики в тон, а також стильна сумка cross body. Візьми на замітку модний аутфіт Паперної і вбирайся у квіткове цієї зими!

Фото: instagram/tonya_papernaya

Нагадуємо, нещодавно Тоня підготувала для своїх підписників дещо провокативне. Дівчина позувала у зовсім незвичному для неї стилі. Дивись фото

До слова, зіркова мама Антоніни не відстає від модної доньки. Так, нещодавно Ольга Сумська показала селфі із Тонею – і вони

Більше новин про модницю Тоню Паперну читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі