Стокгольм: Найсмачніше какао в місті та шаурма з оленини (ВІДЕО)

Стокгольм: Найсмачніше какао в місті та шаурма з оленини (ВІДЕО)

Стокгольм - одне з найкрасивіших мст у світі

Поділитися:

"Сніданок з "1+1" продовжує розповідати глядачкам про найдивовижніші куточки світу. Цього разу у фокусі рубрики "Мій путівник" - столиця Швеції Стокгольм. Це надзвичайно красиве місто виникло понад 700 років тому і лежить на островах, які з'єднує понад 60 мостів.

Кораблі тут – як наші маршрутки. Щоправда, курсують чітко за графіком. У самому центрі столиці -  найбільший чинний королівський палац у Європі, музеї Сокгольма і магазини.

Ціни в Стокгольмі – захмарні. Воно й не дивно, адже столиця Швеції належить до десятки найдорожчих міст світу. До прикладу, квиток з аеропорту до міста на автобусі тут коштує майже 400 гривень.

А чашка какао – 150. Зате за таку смакоту не шкода жодних грошей! І справді, у ресторанах Стокгольма цей напій готують і подають по-особливому.

"Наша родзинка – це какао у величезних чашках. Більше того, в середину ми додаємо шоколад та дуже багато крему", - поділився рецептом хлопець Алекс, який працює у відомому на увесь світ кафе Стокгольма.

Їсти ж у столиці Швеції радять на вуличних ярмарках. Так дешевше та екзотичніше. Чи куштували ви колись шаурму з оленини та лосятини? Ні? Тоді гайда сюди.

Палаци Стокгольма й приголомшливої краси музеї потішать навіть найвибагливішого туриста.

Новини по темі