«Всі актори знаходяться в Україні»: студія Квартал 95 зробила офіційну заяву після скандалу з Русланом Ханумаком, який виїхав за кордон

Студія Квартал 95 зробила офіційну заяву після скандалу з Русланом Ханумаком, який виїхав за кордон

Студія Квартал 95 прокоментувала скандал із Русланом Ханумаком, який поїхав до США і натякнув, що не повернеться до України

Поділитися:

Студія Квартал 95 зробила офіційну заяву після скандалу з ведучим та актором Русланом Ханумаком, який виїхав за кордон.

Напередодні Руслан Ханумак розгнівав Мережу відео зі США та дописом російською мовою, в якому натякнув, що не повернеться до України.

В офіційній заяві студія Квартал 95 наголосила, що некоректно називати Ханумака «зіркою Кварталу», адже він ніколи не був штатним працівником. У заяві також наголошується, що всі актори Кварталу знаходяться в Україні.

«Хочемо зазначити, що Руслан Ханумак ніколи не був штатним працівником Студії Квартал 95. Студія раніше співпрацювала з Русланом як зі сценаристом, режисером та актором тільки на умовах договорів замовлення. З 2021 року Студія Квартал 95 не має з Русланом Ханумаком ніяких цивільно-правових та трудових відносин. Отже некоректо називати його зіркою чи тим більше актором Студії «Квартал 95». Всі актори Кварталу знаходяться в Україні», - значится в заявлении.

Нагадаємо, після виїзду за кордон Ханумак опублікував відео із сином із США і в дописі російською мовою натякнув, що не планує повертатися в Україну.

«Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син буде рости з татком», - написав він.

Ханумака розкритикували за виїзд за кордон під час повномасштабної війни та дорікнули за те, що він перейшов на російську мову, як тільки виїхав за межі країни.

Дивіться сюжет про Руслана Ханумака у ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи будуть європейські країни примусового повертати чоловіків призовного віку з-за кордону

Новини по темі