Сукня + штани: Кейт Міддлтон захопилася модним трендом цієї осені

Кейт Міддлтон захопилася модним трендом цієї осені | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Це один із найніжніших образів герцогині.

Поділитися:

Учора, 14 жовтня, розпочався тур герцогів Кембриджських до Пакистану. Ввечері Кейт Міддлтон та принц Вільям прилетіли до міста Равалпідні. Обираючи вбрання для офіційного візиту, Кейт вирішила зробити ставку на оригінальність. Вона надала перевагу найактуальнішому модному поєднанню цієї осені — сукня + штани.

Так, герцогиня з'явилася на публіці в небесно-блакитній сукні та скінні бренду Catherine Walker, які прикрасила лаконічними туфлями-човниками Rupert Sanderson на високих підборах. До слова, таке стримане вбрання вважається традиційним у Південній Азії і носить назву шальвар-каміз. 

Схоже, національний одяг до вподоби Кейт, адже вже сьогодні вона зустрілася з місцевими школярами у синій сукні з орнаментом, над дизайном якої працював пакистанський дизайнер Maheen Khan. Ніжні пудрові балетки стали чудовим доповненням луку герцогині. 

Фото: Getty Images

Із нетерпінням чекатимемо на нові образи Міддлтон, а поки що пригадуємо, як нещодавно Кембриджі проводжали дітей до школи. 

Більше новин про Кейт Міддлтон читай далі: 

1. З чим поєднувати кюлоти восени: Ідея від Кейт Міддлтон

2. Вийшла з морських хвиль: Кейт Міддлтон у надлегкій сукні

3. Рідний брат Кейт Міддлтон нарешті заручився

4. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі