З чим поєднувати кюлоти восени: Ідея від Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон показала, з чим носити кюлоти восени 2019 (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Одягайся, як герцогиня!

Поділитися:

Днями дружина принца Вільяма, Кейт Міддлтон, завітала до одного з найбільших музеїв Лондона — Музею природознавства. Там вона не лише як слід роздивилася скелети динозаврів, а й зачарувала інших відвідувачів вишуканим образом.

Герцогиня Кембриджська обрала трендові штани цієї осені — кюлоти оливкового кольору. Наверх вона вдягнула бордову водолазку, відтінок якої повторила в аксесуарах та взутті. 

Кетрін взяла з собою сумочку Chanel із золотою ручкою та фурнітурою, а також взула туфлі з бахромою. Елегантності вбранню додали розкішні прикраси — інкрустовані коштовним камінням сережки-кільця та каблучка. 

Кейт Міддлтон вдалося створити стильний комплект з кюлотами, а також вдало поєднати актуальні осінні кольори. Дизайнери радять наважитися цього сезону й на інші цікаві мікси: зелений + синій, персиковий + блакитний, фіолетовий + жовтий, коричневий + червоний, смарагдовий + рожевий.

Нагадаємо, що минулого місяця донька Кетрін Міддлтон, Шарлотта, ненароком розсекретила мамину таємницю:

Більше модних виходів герцогині:

1. У цій сукні Кейт Міддлтон схожа на ніжну троянду в саду (фото)

2. Битва елегантних образів: Олена Зеленська проти Кейт Міддлтон

3. Кейт Міддлтон вдягнула міні-шорти і вразила стрункими ніжками (фото)

4. Вийшла з морських хвиль: Кейт Міддлтон у надлегкій сукні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі