Швидкий пиріг з листкового тіста
Простий рецепт для затишного вечора.
articleContentЛисткові пироги – чудова знахідка для сучасних господинь. Якщо часу обмаль, а так хочеться приготувати щось смачненьке, то готове листкове тісто стане вам у пригоді. Пропонуємо рецепт смачного та ароматного листкового пирога, приготувавши який, ви неабияк втішите кулінарною новинкою своїх близьких, і душевний сімейний вечір за чашкою чаю вам гарантовано.
Фото: freepik.com
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ЛИСТКОВОГО ПИРОГА:
Листкове тісто – 500 кг
Яйця – 1 шт.
Цукор – за смаком
Яблука – 3 шт.
Лимонний сік – за смаком
Джем – за змаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт від Руслана Сенічкіна: Сирний десерт зі смородиною
ЯК ГОТУВАТИ ЛИСТКОВИЙ ПИРІГ:
1. Готове заморожене листкове тісто розкладіть на папері, дайте йому відтанути.
2. Відріжте невеликі смужки по всьому периметру тіста.
3. Смужки з обох сторін надріжте ножем. Краї тіста змастіть збитим яйцем та покладіть на них смужки.
4. Середину тіста змастіть абрикосовим джемом, після чого розкладіть очищені і нарізані на скибочки яблука.
5. Скропіть яблука лимонним соком, посипте цукром, змастіть смужки яйцем.
6. Відправляйте в духовку, яка вже повинна бути розігріта до 180 градусів. Запікайте 25-30 хв.
Смачного!