Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Швидкий пиріг з листкового тіста

Листковий пиріг
Простий рецепт для затишного вечора.

Листкові пироги – чудова знахідка для сучасних господинь. Якщо часу обмаль, а так хочеться приготувати щось смачненьке, то готове листкове тісто стане вам у пригоді. Пропонуємо рецепт смачного та ароматного листкового пирога, приготувавши який, ви неабияк втішите кулінарною новинкою своїх близьких, і душевний сімейний вечір за чашкою чаю вам гарантовано. 

Фото: freepik.com

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ЛИСТКОВОГО ПИРОГА:

Листкове тісто – 500 кг

Яйця – 1 шт.

Цукор – за смаком

Яблука – 3 шт.

Лимонний сік – за смаком

Джем – за змаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт від Руслана Сенічкіна: Сирний десерт зі смородиною

ЯК ГОТУВАТИ ЛИСТКОВИЙ ПИРІГ:

1. Готове заморожене листкове тісто розкладіть на папері, дайте йому відтанути.

2. Відріжте невеликі смужки по всьому периметру тіста.

3. Смужки з обох сторін надріжте ножем. Краї тіста змастіть збитим яйцем та покладіть на них смужки.

4. Середину тіста змастіть абрикосовим джемом, після чого розкладіть очищені і нарізані на скибочки яблука.

5. Скропіть яблука лимонним соком, посипте цукром, змастіть смужки яйцем.

6. Відправляйте в духовку, яка вже повинна бути розігріта до 180 градусів. Запікайте 25-30 хв.  

Смачного!

2019-01-16
Новини
Новини