«Ви намагаєтеся зберегти свою свободу, ви сміливі, і ви переможете!» – Мей Маск на прямому включенні у «Сніданок. Онлайн»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Мей Маск в ефірі Сніданок. Онлайн звернулася до всіх українців зі словами підтримки (відео)
Instagram/mayemusk

На прямому включенні у "Сніданок. Онлайн" Мей Маск звернулася зі словами підтримки до всіх українців, які борються з російським агресором.

Поділитися:

Сьогодні у "Сніданок. Онлайн" модель, письменниця та мама Ілона Маска Мей Маск звернулася до всіх українців. Жінка була у національному українському вбранні, сукні-вишивіанці, і усіляко демонструвала свою підтримку нашій країні у боротьбі з російським агресором. Мей Маск сказала:

"Весь світ спостерігає за тим, що відбувається, і нам дуже сумно, це трагедія. Але ми дуже вражені відважністю українців, і ми продовжимо підтримувати вас усіма силами. Ви намагаєтеся зберегнти свою свободу, ви сміливі, і ви переможете. Ви отримуєте допомогу від усього світу, всі новини світу сфокусовані на Україні. Закликаємо росію зупинити війну. Просто зупиніть війну!"

Також це звернення англійською мовою Мей Маск виклала у себе в Instagram:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми переможемо, налаштовані лише на перемогу!» – Дмитро Комаров в ефірі «Сніданок. Онлайн»

Нагадуємо, раніше Мей Маск вже висловлювалася на підтримку України. Жінка неодноразово була у Києві, і навіть давала інтерв'ю в ефірі "Сніданку з 1+1". У своєму Instagram Мей Маск виклала фото з її візиту до «Сніданку з 1+1» і підписала його такими словами:

«У 2017 році у мене було це інтерв’ю «Сніданку з 1+1» у Києві. Зараз бомбардують телевізійні станції. Це трагічно… Дякую Ілону та SpaceX за послугу супутникового Інтернету, якраз вчасно».

Мей МаскФОТО: Instagram/mayemusk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я почала воювати проти агресора по-своєму", — Джамала дає інтерв'ю за інтерв'ю, виконуючи "1944"

Нагадаємо, після вторгнення росії в Україну, яке відбулося 24 лютого, Ілон Макс надав нашій державі доступ до швидкісного інтернету Starlink. Сьогодні вночі у своєму twitter Президент України Володимир Зеленський написав:

"Поговорив з Ілоном Маском. Вдячний йому за підтримку України словами та вчинками. Наступного тижня отримаємо чергову партію систем Starlink для зруйнованих міст. Обговорили можливі космічні проекти. Але про це – вже після завершення війни".

Дивіться "Сніданок.Онлайн" з 10:00 до 13:00 на Ютуб-каналі програми та на телеканалі ТЕТ на ТБ.

Новини по темі