Така як є: alyona alyona в боді з'явилася на червоному хіднику (фото)

Така як є: alyona alyona в боді з'явилася на червоному хіднику (фото) | 1+1
Фото: Vogue

Просто пушка!

Поділитися:

Українська реп-сенсація alyona alyona привертає увагу публіки не лише резонансною творчістю, а й відвертими образами. Так, інколи виконавиця скидає стильне худі та позує чи то , чи взагалі .

Черговий світський вихід alyona alyona – і новий епатажний образ. На червоній доріжці музичної премії M1 Music Awards 2019 реперка з’явилась у червоній прозорій сукні, яку вдягнула на чорне боді. Та щоб ніхто не звинуватив зірку в гламурі, вона доповнила образ спортивними кросівками PUMA, яскравими шкарпетками та фірмовим аксесуаром – золотим ланцюгом.

Фото: instagram/alyona.alyona.official

На зірковий хідник alyona alyona вийшла не сама – поряд із нею опинився блогер Віктор Зуб. Що саме поєднує знаменитостей – дружба, романтичні стосунки чи творча колаборація – невідомо, та до публіки вони вийшли, ніжно тримаючись за руки.

Подібними розкутими образами реперка прагне подолати застарілі стереотипи. До речі, її виступ виявився не менш красномовним. На сцені церемонії виконавиця вражала потужним флоу з хітом «Якби я була не я». Під час виступу на екрани транслювався відеоряд, де фото виконавиці ретушують, підганяючи під стандарти. Та alyona alyona застерігає:

Як би я була не я – то не рвали б вас баси, як коса бур'ян.

Дивись вибуховий виступ реперки на церемонії:

Чия поява на M1 Music Awards 2019 виявилася не менш яскравою – читай на сайті:

1. 

2. 

Новини по темі