Такі щасливі! Шоптенко з чоловіком замилували морським фото

Олена Шоптенко поділилася морським фото з чоловіком
@alena_shoptenko

Зірка поділилася кумедною історією з відпочинку.

Поділитися:

Відома українська танцівниця, головний хореограф другого сезону оновлених «Танців з зірками» Олена Шоптенко перебуває на відпочинку в Туреччині. Молода мама вже встигла похизуватися стальним пресом у стильному купальнику, а тепер ділиться романтичними знімками з чоловіком Олексієм. 

Подружжя вирішило розважитися і покататися на водному скутері. Морська поїздка не обійшлася без пригод. Про це Олена написала у коментарі до світлини. 

Фото: @alena_shoptenko

«Вважаю, що в кожному відпочинку обов'язково повинна бути історія. Вона завжди першою буде спливати при спогадах і розповідях про відпочинок. Подія викликатиме нестримний сміх і розуміння, що відпочинок пройшов не дарма. Минулої поїздки ми з Олексієм пішли плавати на каяку, але різко піднявся вітер, і нас перевернула хвиля. Чоловікові довелося плисти поруч до самого берега, тому що удвох вибратися було неможливо, а у мене була важлива місія — зберегти в ліфі його телефон. А ось цього разу ми потягли з собою на скутер пульт від телевізора, бо чоловікові потрібна фотографія з пультом! В результаті, і пульт, і телефон залишилися цілими, чого не скажеш про працівників станції, у яких тепер є історія про двох туристів з пультом від телевізора на скутері. Для мене у відпочинку найважливіше — ці історії і спогади. Решта — просто фон», — поділилася Олена.

Більше про зіркову історію танцівниці дізнавайся у відео:

Читай ще декілька новин про Олену Шоптенко:

1. Мов пір'їнка! Схудла Олена Шоптенко закружляла в танці

2. Олена Шоптенко вперше за два роки поділилася світлиною в купальнику

3. Грайлива Олена Шоптенко похизувалася стрункими ніжками на пляжі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.


 

Новини по темі