Телеканал 1+1 покаже нову новорічну мелодраму Інший

Телеканал 1+1 покаже нову новорічну мелодраму Інший
1plus1.ua

Прем’єра нової чотирьохсерійної новорічної мелодрами вже цієї неділі.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової чотирьохсерійної новорічної мелодрами Інший. Головні ролі у стрічці виконали популярні українські актори - Олексій Горбунов, відомий роботою у серіалах та фільмах «Правило бою», «Гвардія», «Хайтарма», Ольга Гришина – улюблениця глядачів серіалу «Центральна лікарня», Сергій Рядченко, Артем Позняк, Сергій Дзялик та інші.

Сюжет стрічки розгортається напередодні Різдва на гірськолижному курорті, до якого  приїздить талановита танцівниця Поліна. Головна героїня після трагічної аварії серйозно травмувала ногу, але, незважаючи ні на що, мріє повернутися на сцену. Молода жінка закрилася в собі, і тільки родина,  яка живе у Буковелі, щиро підтримує її. Поліна навіть не підозрює, що чергове Різдво у родичів подарує їй зустріч із таємничим Глібом, який врятує її рідних від небезпеки, змусить жінку повірити в себе, розфарбує життя яскравими кольорами та наповнить пристрастю.

Над створенням стрічки працювала студія Гудмедіа, режисером став Віктор Конісевич, над сценарієм працювали Сергій Дзюба та Артемій Кірсанов. Продюсерами серіалу стали Кирило Тимошенко, Юлія Кушер.

Новини по темі