Телеканал 1+1 розпочав роботу над новим серіалом «Сидоренки-Сидоренки»

Телеканал 1+1»розпочав роботу над новим серіалом «Сидоренки-Сидоренки»
1plus1.ua

Команді довелося вивчити весь список найпопулярніших українських прізвищ, щоб обрати назву серіалу.

Поділитися:

IQ продакшн на замовлення телеканалу 1+1 розпочав зйомки нового серіалу «Сидоренки-Сидоренки» на основі популярного формату «Іванови-Іванови» групи компаній Yellow Black and White.

Як зазначає головний продюсер сценарних розробок та супроводу виробництва телеканалу 1+1 Дарина Жукова, для того, щоб обрати, яке саме прізвище буде в центрі історії нової стрічки, команді довелося вивчити весь список найпопулярніших українських прізвищ:

«Коли ми шукали ідеї, які підходять бренду телеканалу 1+1, одразу зрозуміли, що адаптацію популярного серіалу «Іванови-Іванови» від Yellow Black and White якнайкраще зрозуміє наша аудиторія.

Ми разом з  IQ продакшн вивчили список найпопулярніших українських прізвищ і відразу вирішили, що наші герої повинні бути саме Сидоренками.

Це дуже по-українськи, а по-друге - гарно звучить», - зазначила Дарина.

У центрі сюжету стрічки дві українські родини, які мають різний соціальний статус – одні з них заможні, а інші – бідні, проте об’єднує їх не лише однакове прізвище, але й перипетії минулого.

Генеральний продюсер «IQ продакшн» Оксана Іванюк розповіла, що вони вже понад рік працюють над адаптацією сценарію під українські реалії:

«Ми живемо з ідеєю цього серіалу вже півтора року і сценарні роботи над його адаптацією принесли нам величезне задоволення – досліджувати та описувати характери українських сімей з різних соціальних верств, які за збігом долі змушені виховувати своїх синів під одним дахом. Ми впевнені, що формат підходить телеканалу 1+1, чиї цінності збігаються з меседжем, закладеними в цьому серіалі», - зізналася продюсер.

Головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу 1+1 Олена Єремєєва розповіла, що вже встигла захопитися головними героями стрічки:

«Ми з величезним задоволенням занурилися разом з партнерами в світ СидОренків та СидорЕнків.

Впевнена, глядачі полюблять ці сім'ї і побачать в них себе, адже їх вдача та ситуації, в які вони потраплятимуть, будуть близькі саме українським глядачам», - поділилася Олена.

Прем’єру нової української комедії глядачі побачать незабаром на телеканалі 1+1. Варто зазначити, що група компаній «Yellow, Black & White» вже продали формат серіалу у декілька європейських країн, де на екранах він з’явиться наступного року.

Новини по темі