Телеканал 1+1 став лідером телеперегляду в святкові дні

Проекти 1+1 стали найпопулярнішими у період свят

Телепрем’єри каналу пройшли з рекордними показниками.

Поділитися:

Телепрем’єри нових українських фільмів та музичного концерту Вечір прем’єр з Катериною Осадчою стали лідерами телеперегляду у святкові дні. Проекти з великим відривом випереджали програми на інших каналах.

Телеверсія грандіозного концерту Вечір прем’єр з Катериною Осадчою від творців Світського життя стала найпопулярнішою програмою неділі, 28 квітня. Показ пройшов з рейтингом 4.9% та часткою 17.7% за аудиторією 18-54 (Україна) та 4.6% і 18.4% за 18-54 (50 К+). Концерт впевнено лідирував у слоті показу, а його загальне охоплення перевищило 5.2 млн глядачів (4+, Укр).

Улюблені зірки мільйонів українців виконали свої нові та вже культові пісні. Під час концерту Олег Винник, NK, DZIDZIO, Оля Полякова, MONATIK, Злата Огнєвіч, KAZKA, Тіна Кароль і Бумбокс вражали вокалом, вишуканим та епатажним вбранням, танцювальними  постановками та неочікуваними зізнаннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 найкращих номерів концерту Вечір прем’єр з Катериною Осадчою

У понеділок, 29 квітня, найбільшу аудиторію на українському ТБ зібрала телепрем’єра комедії DZIDZIO Перший раз. Рейтинг фільму склав 7.4%/5.4%, а частка ― 23.0%/18.5% (18-54 Україна/50К+). DZIDZIO Перший раз зі значним відривом лідирував у слоті показу та став найрейтинговішим фільмом весни на українському телебаченні за аудиторію 18-54 (Україна).

Охоплення показу становило близько 6 млн глядачів (4+, Україна). За сюжетом, головному герою Дзідзьо доля підкинула марафон завдань і пригод, через які він проходить вперше, не маючи змоги попросити пораду мами чи допомогу друга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм DZIDZIO Перший раз отримав українського Оскара у номінації Глядацькі симпатії

Телепрем'єра комедійного фільму Герой мого часу, яка також вийшла в ефір 29 квітня, пройшла з часткою 11.5% за аудиторією 18-54 (Україна). За сюжетом комедії, простий хлопець Жорик з маленького містечка вирушив підкорювати столицю у пошуках щастя. Він поставив перед собою великі цілі, шукав гідну роботу і безтями закохався, але у кожній справі заходив у глухий кут.

Також високі показники телеперегляду у понеділок на 1+1 зібрала еротична комедія Свінгери, частка показу якої склала 16.5% (18-54 Україна).

Нагадаємо, 8 травня о 22:00 на телеканалі 1+1 покажуть телепрем’єру українського фільму Крути 1918 про доленосні для України події, коли в січні 1918 року залізничну станцію Крути, через яку в напрямку столиці йшли більшовики, відважно захищали 400 юнаків. Дивіться анонс: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українські зірки відсвяткували Великдень (фото та відео)

Новини по темі