Телеканал 1+1 запускає нове вечірнє інфотейнмент-шоу «Твій вечір» з Єгором Гордєєвим

Єгор Гордєєв оголосив про прем'єру шоу "Твій вечір"

Телеканал 1+1 оголосив про прем’єру нового авторського проєкту Єгора Гордєєва «Твій вечір», яка відбудеться 6 грудня о 22:45. Вечірнє інфотейнмент-шоу буде виходити у прямому ефірі з понеділка по середу.

Поділитися:

За форматом, в ефірі проєкту «Твій вечір» ведучий Єгор Гордєєв разом із гостями у студії у невимушеній формі обговорюватиме актуальні події дня, що добігає кінця, під різними кутами, враховуючи різні погляди. У кожному епізоді підніматимуть декілька тем або питань із суспільного, політичного, спортивного та культурного життя. У кожній програмі братимуть участь 4 запрошених гостя — політики, громадські діячі, експерти в різних галузях та лідери думок, які допоможуть розглянути події під новим кутом.  

Твій вечір

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 покажуть історичний пригодницький фільм «Фортеця Хаджибей»

Автором ідеї шоу «Твій вечір» став Єгор Гордєєв, який вже багато років є ведучим «Сніданку з 1+1» та продюсером шоу «Твій день». Єгор із властивою йому іронічністю у новому проєкті «Твій вечір» розповідатиме про серйозні речі, які заслуговують уваги.

«Я багато подорожую і завжди вмикаю телевізор у країнах, де буваю. Направду, є багато приводів пишатися українським телебаченням. Але точно, що є у них і чого немає у нас так це спокійних і розумних розмов різних людей. І тут телебачення ні до чого. Ми просто всі не помітили момент, як розучилися говорити і слухати один одного, якщо всього-навсього маємо різні позиції і досвіди. «Твій вечір» спроба максимально широко і несподівано подивитись на головні події дня. Не біля бар’єрів, а за круглим столом. Не під лайку, а під музику. Не про політику, а про життя. Дуже вірю у цю спробу. Приєднуйтесь», — прокоментував Єгор Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал 1+1 покаже нову частину історичного фільму «Україна. Повернення своєї історії» під назвою «Таємничі манускрипти»

Дивіться «Твій вечір» вже 6 грудня о 22:45 на телеканалі 1+1.

Новини по темі