Телеканал 1+1 запустив флешмоб на підтримку волонтерів #дякуюволонтерам

Телеканал 1+1 запустив флешмоб на підтримку волонтерів #дякуюволонтерам

Долучитись до флешмобу може кожен, потрібно лише зробіть допис або сторіз у соціальних мережах із подякою волонтерам та додати хештег #дякуюволонтерам.

Поділитися:

Сьогодні телеканал 1+1 до Міжнародного дня волонтерів запустив флешмоб #дякуюволонтерам, у якому кожен охочий може висловити своє «дякую» волонтерам, які зараз є міцним тилом нашої армії. 

«Зараз кожен українець робить внесок у нашу спільну перемогу. Кожен докладає чималих зусиль у нашій спільній боротьбі. Але є люди, для яких немає нічого неможливого – це волонтери. І за це ми їм надзвичайно вдячні», — коментують організатори флешмобу.

Долучитись до флешмобу може кожен, потрібно лише зробити допис або сторіз у соціальних мережах із подякою волонтерам, додати хештег #дякуюволонтерам та тегнути сторінку 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗ перших днів війни телеведучі 1+1 стали волонтерами. Фонд «Ти не один» 1+1 media оголошує єдиний благодійний збір UKRAINE SOS

Також до Міжнародного дня подяки волонтерам на офіційних платформах 1+1 викладуть ролик, у якому покажуть всіх учасників флешмобу та самих волонтерів, які щодня допомагають Україні наблизити перемогу.

Ведучі телеканалу 1+1 Стася Ровінська, Руслан Сенічкін, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Вова Рабчун, Ірина Ванникова, Єгор Гордєєв, Юлія Саніна, Анна Трінчер вже приєдналися до флешмобу та подякували волонтерам.

«Кажуть, подяка має велику силу і енергію життя. Давайте посилимо цю енергію і додамо натхнення людям, які зараз допомагають. В цей важкий час для нашої держави, волонтером став кожен українець: хтось збирає гроші, хтось допомагає хлопцям та дівчатам на передовій, хтось — своїм сусідам, маленьким дітям, які втратили батьків, чи рятує тварин. На дарма зараз жартують, що волонтери можуть знайти буквально все. Я вважаю, що ми знайшли в першу чергу себе, бо ми всі згадали, що ми люди, що ми всі рідні, хтось — по крові, хтось — по духу. Зараз ми всі об’єдналися, щоб Україна була вільна», — поділилася ведуча 1+1 Стася Ровінська.

Долучайтеся до флешмобу #дякуюволонтерам: www.instagram.com/p/CcAnD2cN5lU

Новини по темі