ТЕТ покаже серіал «100 тисяч хвилин разом»

ТЕТ покаже серіал «100 тисяч хвилин разом»

ТЕТ покаже комедійний серіал «100 тисяч хвилин разом», який став хітом телеканалу 1+1. 

Поділитися:

З 26 вересня о 20:00 телеканал ТЕТ показуватиме комедію «100 тисяч хвилин разом». Карантин став 100 тисячами історій для всіх нас, а ТЕТ покаже одну з них — історію про стосунки, емоції та гумор.

Руслан — пілот літака, а Даша — фітнес тренер. Подружжя вже у шлюбі понад 7 років. Почався карантин, і головні герої спочатку були навіть раді не ходити на роботу та проводити більше часу разом. Але протягом 69 днів Руслан і Даша стикнуться з нудьгою та іншими негараздами та пригодами, з якими їм доведеться знайти спосіб впоратися, аби врятувати шлюб. Головні герої спробують побудувати бізнес в умовах карантину, переживуть візит свекрухи, займуться садівництвом і стикнуться з проблемою зайвої ваги. Чи впорається подружжя з челенджами, дивіться з 26 вересня на ТЕТ.

Зараз надважливо переживати позитивні емоції та підтримувати бойовий дух, тому улюблені фільми та серіали стануть найкращим способом підняти собі настрій. Ми віримо, що скоро всі українці повернуться додому, возз'єднаються зі своїми рідними та проведуть стільки тисяч хвилин разом, скільки забажають.

У головних ролях серіалу Дарина Рубак і Руслан Ханумак.

Нагадуємо, що телеканали ТЕТ і 1+1 обʼєднують програмні сили: відтепер глядачі зможуть дивитися найбільші шоу країни та найулюбленіші серіали на одному майданчику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСеріал «Моя улюблена Страшко» покажуть на ТЕТ

Дивіться найкраще на телеканалі ТЕТ — комедійний серіал «100 тисяч хвилин разом» з 26 вересня з понеділка по четвер о 20:00.

Новини по темі