«Я, мабуть, так артистично народжувала, що Руслан сказав: «Ти маєш грати цю роль, обов’язково», – Аліна Ханумак розповіла про свою роль у серіалі «Дикі»

Руслан та Аліна Ханумак розповіли про спільну роботу над серіалом-провокацією "Дикі".

Поділитися:

22 січня на 1+1 відбулася прем’єра серіалу-провокації «Дикі» (щосуботи о 22:15 на 1+1). Головний режисер та актор серіалу Руслан Ханумак разом з дружиною Аліною Ханумак у "Світському житті з Катериною Осадчою" розповіли про спільну роботу над серіалом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Буде культурний шок, доволі жорстко, але і дико смішно», – режисер та актор Руслан Ханумак розповів про серіал-провокацію «Дикі»

Серіал "Дикі" починається зі сцени, в якій Аліна народжує дитину. Ця сцена стала акторським дебютом дружини Руслана Ханумака. Чому саме на таку роль чоловік її покликав, Аліна припускає:

"Він був присутній на пологах, у нас були парнерські пологи. Я, мабуть, так артистично народжувала, що Руслан сказав: «Ти маєш грати цю роль, обов’язково".

Нагадаємо, у Руслана та Аліни є 4-річний син Артур, який також з'явився в епізодах у "Диких". Разом з сином подружжя відвідало шоу "Сніданок. Вихідний". Дивіться, як це було:

У перші дні Нового року Аліна влаштувала собі подорож до Нью-Йороку наодинці, без сім'ї. Про цей відпочинок вона розповіла Каті Осадчій:

"Раз на рік я відлітаю до іншої країни одна: мені потрібен тиждень для перезапуску".

Ханумак Аліна

Аліна каже, що і чоловік, і син раді провести цей час разом. Руслан підтверджує це:

"Через мою роботу і мій графік я не так часто бачу сина, як хотілось би. Тому коли я залишаюся з ним один на один, це дуже класно, це такий кайф. Я отримую шалене задоволення від цього".

Ханумак

ФОТО: Instagram/shamankaa