The Weeknd змінив імідж і випустив дві пісні, що підкорюють мільйони

The Weeknd змінив імідж і випустив дві пісні, що підкорюють мільйони | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Початок нової ери.

Поділитися:

Шанувальники канадського співака The Weeknd не тямляться від щастя – минулого тижня артист випустив одразу два сингли, і вони стрімко набирають популярності.

Гучному поверненню передувала довга пауза. Свою попередню сольну пісню My Dear Melancholy Ейбел Тесфає’ (справжнє ім’я зірки) випустив понад рік тому, у травні 2018-го. Ба більше, цього разу співак вирішив повністю змінити імідж і навіть оголосив про початок нової ери у його житті.

Фото: instagram/theweeknd

Так, на офіційній сторінці The Weeknd в Instagram не лишилося старих знімків співака. А новий його образ, як і мотиви останніх треків, надихають на спогади про 80-ті.

Сьогодні ми розпочинаємо нову главу – психоделічну історію, що розплавить ваш мозок – поїхали! – написав The Weeknd у своєму Twitter напередодні прем’єри.

Першою світ привітав композицію Heartless (українською – «Безсердечний»). І попри атмосферну мелодію, що вмить розслабляє, текст пісні дивує своєю жорсткістю. Так, зі слухачами співак відверто ділиться своїми депресивними емоціями та роздумами про їхню причину:

All this money and this pain got me heartless

Усі ці гроші та цей біль зробили мене безсердечним

(…)

Trying to be a better man but I’m heartless

Я намагався бути кращою людиною та я безсердечний

Never be a wedding plan for the heartless

Безсердечний не будує весільних планів

Вмикай відео та слухай пісню:

Другий сингл має назву Blinding Lights (українською – «Сліпучі вогні»), і шанувальники співака вважають його одою втраченому коханню. Зовсім нещодавно артист розійшовся з дівчиною, відомою моделлю Беллою Хадід. Історія їхніх стосунків розпочалася ще у 2015-му, однак не мала щасливого завершення. Закохані декілька разів поривали стосунки, та пізніше знову поверталися одне до одного. Так було аж до тепер. Тож фани переконані, що ностальгічні рядки нової пісні The Weeknd присвятив колишній коханій:

I can’t see clearly when you’re gone

Я нічого не розумію після того, як ти пішла

(…)

No I can’t sleep until I feel your touch

Ні, я не можу спати, поки не відчую твій дотик

Насолодитися композицією зможеш у відео:

Фани артиста вже давно помітили зв’язок між його негараздами у стосунках з красунею Хадід та виходом нової музики.

Нам, справді, треба подякувати Беллі. Щоразу, після розставання з нею, The Weeknd тішить нас неймовірною музикою, – написала одна з численних шанувальниць співака у своєму Twitter.

Нагадаємо, пісні The Weeknd неодноразово звучали на сцені проекту «Голос країни». Декілька таких виступів пригадаєш у відео:

Найсвіжіші зіркові новини читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі