Тімур Мірошниченко і Валентина Хамайко з родинами на прем’єрному показі мультфільму «Кракен-дівча, на ім'я Рубі» (фото)

Тімур Мірошниченко і Валентина Хамайко завітал з родинами на прем’єру мультфільму Кракен-дівча, на ім'я Рубі - фото 1+1

Тімур Мірошниченко і Валентина Хамайко з родинами завітали на прем’єрний показ анімаційної історії від DreamWorks «Кракен-дівча, на ім'я Рубі».

Поділитися:

Ведучі 1+1 Україна - Тімур Мірошниченко і Валентина Хамайко з родинами завітали на прем’єрний показ анімаційної історії від DreamWorks «Кракен-дівча, на ім'я Рубі». Також першими екранізацію яскравої пригоди подивилися зірки дубляжу: Melovin, Даша Майорова, Даша Кубік та інші зірки. Глядачі відмітили, що анімація закладає правильні сімейні цінності, надихає на пошук власної суперсили, а ще були захоплені неймовірною графікою та добрим і легким гумором історії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Олексій Суханов про віру в нашу перемогу: «Я впевнений, що Україна під Богом»

«Класний мультик про сімейні цінності, про важливість слухатися батьків і бути разом з родиною. І головна ідея – коли всі тримаються разом, тоді завжди добро перемагає зло. Дружина навіть вперше за 10 років під час перегляду плакала. Раджу сходити подивитися всією сім’єю», - каже Тімур Мірошниченко.

За сюжетом, сором’язлива, мила та дещо незграбна Рубі, як і всі підлітки її світу, намагається жити звичайним життям, але здебільшого почувається абсолютно невидимою серед однолітків. Та все змінюється, коли вона дізнається, що належить до королівського роду міфічних морських кракенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук обговорила сучасні проблеми освіти з фахівцями на фестивалі освіти у Львові

«Історія приємна, в дечому класична: перетворення сором’язливою і несміливої дівчинки в дівчинку з надсилами і з великою світлою місією. Такі історії завжди надихають дівчаток. Це про те, що в кожній дівчинці є своя суперсила. А ще важливий момент – часто діти в підлітковому віці не чують, що їм каже мама. Їм потрібно пройти свої помилки, для того, щоб потім цінувати поради батьків. В цьому мультику так само показана ця паралельна історія. Дівчинка Рубі проходить шлях від протесту до мами до її сприйняття. Там навіть є така фраза: «Я маю зробити найгірше в житті – попросити у мами пораду». Коли дивилася, то посміхалася, періодично хотілося подивитися на дитину, як вона реагує на такі слова. Мультик класний, тому раджу сходити з дітьми – він несе правильні цінності, легкий і приємний», - поділилася Валя Хамайко.

хамайко

хамайко

тімур мірошниченко

 

 

Новини по темі