Тімур та Інна Мірошниченки розповіли про зустріч з їхнім майбутнім сином у дитбудинку

Тімур та Інна Мірошниченки розповіли про зустріч з їхнім майбутнім сином — 1+1
Instagram/timur.miroshnychenko

Пара всиновлює хлопчика з дитбудинку в Житомирі.

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ та "Сніданку з 1+1" на 1+1 Україна Тімур Мірошниченко та його дружина Інна у своїх соціальних мережах поділились деталями у процесі всиновлення дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ще зовсім трохи, і синочок буде з нами", — Тімур та Інна Мірошниченки знайшли дитину для всиновлення

"Ми вже подали заяву до Житомирської міської ради, чекаємо висновок, і далі буде суд. А поки кожні вільні хоч пів дня проводимо в Житомирі, бо поки що там наш син", — написав Тімур в Instagram.

Тімур та Інна Мірошниченки 1+1Фото: Instagram/timur.miroshnychenko

Дружина Тімура Інна більш детально описала, як проходить процес всиновлення та поділилась деталями, про які вже можна говорити:

"Провели увесь день в дитячому будинку з сином... В кінці я не витримала і почала обіймати всіх дітей в його групі, зі всіма розмовляти, казати, які вони красуні і красунчики... А потім сіла в машину і розревілась. їм не потрібен одяг, солодощі. Все це і так є. Тут прекрасний
дитбудинок. Їм потрібна любов, увага, обійми. Потрібне людське тепло... Я знаю, що так робити не можна... Але я в той момент дарувала всім абсолютно щиру любов".

Також Інна розповіла, як їм вдалось знайти хлопчика:

"Наші дії були абсолютно прозорі. Анкета сина в кінці травня з'явилася на Мінсоцполітики. А я моніторила щоранку! Поява на сайті означає, що від дитини відмовилися всі, хто стояв в черзі в цьому місті. Тому він вийшов на національний рівень. Будь-хто з кандидатів міг приїхати в Житомир і запитати. При нас трічі дзвонили по ньому. Але просто дзвонили. А ми сіли і поїхали. І одразу ж попросили піти на знайомство в дитбудинок. Бо лише після цього офіційно можна сказати: "це наш, готуйте документи".

Новини по темі