Тімур та Інна Мірошниченки відкрили секрет ідеальних стосунків

Тімур та Інна Мірошниченки поділилися порадами для стосунків
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Тімур та Інна Мірошниченки в інтерв'ю розповіли про виклики подружнього життя та назвали секрет ідеальних стосунків.

Поділитися:

Ведучий рубрики "ЖВЛ представляє" Тімур Мірошниченко разом із дружиною Інною дав велике інтерв'ю для YouTube-проєкту "Розлючена". У розмові подружжя поділилися особистими випробуваннями у стосунках та поділилися порадами щодо збереження здорового шлюбу. 

Дивіться "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1"який з виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розповів, що ми можемо зробити для того, аби українська культура була відома у світі

Що найпринизливіше для Тімура у стосунках з іншою людиною?

"Обманювати людину, яка довірила тобі себе, це принизливо", — відповідає ведучий.

Чи має жінка бути слабкою, аби сподобатися чоловікові?

Інна зізнається, що сама колись вважала жіночність запорукою привабливості. На початку стосунків із Тімуром вона дотримувалася цього принципу — намагалася бути ніжною, ретельно стежила за зовнішнім виглядом. Згодом жінка зрозуміла, що цим створює собі перепони:

"Чоловік зі мною познайомився, коли я не була в пошуці, він не був мені цікавий. Коли якраз займалася собою, своєю кар'єрою — така я сподобалася".

Інна Мірошниченко

Головна порада у вихованні дітей від Мірошниченків.

Тімур зазначає, що головне — не сприйняти появу дитини як хрест на особистому житті. Ведучий розповідає, що своїх малюків вони з Інною почали брати у подорожі та на світські заходи буквально з перших тижнів їх народження:

"Діти не змінили наше життя, а стали повноцінною його частиною. Вони не мусять зупиняти ваше життя, а мають стати органічним доповненням".

Як зберегти стосунки на відстані?

Через початок повномасштабного вторгнення Інна разом із дітьми покинула Україну на 3 місяці. Тімур зізнається, що це був складний період у його житті:

"Цей проміжок часу, скільки я був без дружини та дітей, я просто існував."

Ведучий радить родинам зі схожою ситуацією повертатися хоча б в безпечніші регіони України, якщо не в домівки. Ключем до здорового вирішення такої ситуації є відверта комунікація між партнерами:

"Найімовірніше, якщо ці стосунки на відстані вже півтора року, треба просто усвідомити або чесно поговорити, і вже не мучити одне одного. Або все ж таки знайти в собі сили й повертатися".

Тімур Мірошниченко

Що свідчить про готовність людини до серйозних стосунків?

 "Я за те, щоб люди ішли в стосунки тоді, коли вони повністю сформовані особистості... Стосунки задля створення сім'ї мають бути виключно тоді, коли ти можеш відповісти собі на запитання "хто я?", — відповідає Інна.

Жінка вважає, що стосунки у ранньому віці найчастіше приречені на негативний кінець, адже люди ще не мають сформованих власних цінностей. Саме тому шлюби після 30 років, навіть якщо вони не перші в житті людини, є більш гармонійними та збалансованими.

Чи варто намагатися зберегти стосунки, якщо вони дають тріщини?

На думку Тімура, спроби врятувати стосунки необхідні. Але якщо незгода партнерів переходить усі межі, і до компромісу дійти не виходить, то варто людину відпустити:

"Якщо це триває вже тривалий час, і нічого не змінюється, то терпіти це не можна".

Як справитися із розставанням?

"Треба поплакати і пройти, аби потім дивитись на це і посміятися. Це теж формування себе та своєї особистості", — вважає Інна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона зробила з мене абсолютно нову людину, набагато кращу, ніж була до зустрічі з нею", — ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко про стосунки з дружиною Інною 

Секрет ідеальних стосунків від Тімура Мірошниченка.

"Необхідно чути одне одного, потрібно розмовляти. Якщо щось не влаштовує, проговорити це. Треба розуміти, якщо ти зробив цей вибір, то це твоя відповідальність".

Тімур Мірошнченко

Новини по темі