Тіна Кароль і Лідія Таран здійснили дитячу мрію про Супермобіль

Здійсни мрію: Тіна Кароль і Лідія Таран здійснили мрію онкохворого хлопчика

Зірки 1+1 у рамках проекту Здійсни мрію подарували омріяний електрокар онкохворому Ромчику.

Поділитися:

До Дня Захисту дітей у національний лікарні ОХМАТДИТ у Києві співачка Тіна Кароль, куратор благодійного проекту Здійсни Мрію Лідія Таран та цілий десант чарівників втілили мрію 4-річного онкохворого Романа Навроцького й усіх маленьких пацієнтів.

Хлопчику презентували реальний електрокар Супермобіль – точно такий, як він зобразив на своєму малюнку – червоний, зі спортивними формами й чудернацькою жовтою зіркою, а ще міні-версію машини – її Рома забрав додому і буде їздити на ній вулицями.

Подивитися на незвичну машину та на здійснення мрії прийшли багато дітей із батьками та медпрацівники з усіх корпусів Охматдиту.

Тіну Кароль зворушила мрія Ромчика, і вона не змогла пропустити її здійснення:

Мрія Ромчика допомогла тисячам маленьких пацієнтів ОХМАТДИТУ! Цей супермобіль – справжній, просторий, екологічний електрокар. Він буде возити маленьких пацієнтів у важливих справах та на уроки в Школі Супергероїв, на процедури, лікування, зустрічі. А ще він має магічну силу, дарує радість, посмішки і надихає одужувати швидше. Ми віримо, що всі дітки, які будуть кататися у Чарівному автомобілі, знайдуть свою мрію, стануть щасливішими та швидше одужають.

Протягом двох місяців тисячі дорослих і дітей робили все можливе, аби оживити малюнок хлопчика і створити справжній Супермобіль за ескізом Романа. Аби зібрати необхідну суму на придбання машини, до здійснення мрії долучилися інвестори мережі ресторанів Pesto Cafe – Дмитро Погребицький та Сергій Олексієнко. Вони запустили у своїх ресторанах благодійну акцію, і в квітні-травні цього року 5 гривень із кожної піци та всі гроші від придбання акційних наліпок передавалися на здійснення мрії.

Завдяки цьому вдалося зібрати необхідну суму – приблизно 470 000 гривень. Акцію підтримували й зірки 1+1 медіа, розповідали про Ромчика та проводили Уроки мрій у кафе по суботах. Це й Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Саша Лобода, Ігор Циганик, а також відома блогерка та співачка Jerry Heil, співак Нікіта Ломакін, піаніст Євгеній Хмара та інші

За лаштунками лишився великий процес перевтілення й тюнінгу жовтого електричного мінівена французького автомобільного бренда на червоний супермобіль нової української марки – з логотипом авторської зірки Роми. Над цим працювала ціла команда декораторів та автомеханіків.

Коли Ромчик вперше побачив Супермобіль – свій малюнок, який ожив – не міг стримати емоцій: бігав навколо нього і щосили вигукував «моя червона машинка»! У свій перший рейс разом із маленьким мрійником та його кумиром Тіною Кароль автомобіль вирушив у супроводі поліцейської машини з сиренами.

А коли Ромчик побачив власну мініверсію авто – проїхав у ньому десяток кіл навколо лікарняних корпусів. На цьому авто хлопчик буде їздити на Хмельниччині біля дому й не тільки. Для серйозності моменту поліцейські вручили хлопчику на згадку символічне водійське посвідчення. Тепер він справжній автомобіліст!

Мама Ромчика Олена в захваті. Після лікарняних буднів її син аж світиться від щастя:

Ви тільки гляньте. Він з машини не злазить взагалі. Таким щасливим я його вже давно не бачила! Він усміхається.

Свою мрію Ромчик намалював для арт-марафону #моядитячамрія восени у Львові, коли там проходив лікування від раку крові. Тоді до нього завітала команда проекту Здійсни мрію і арт-фея Аня Ломакіна.

Національна лікарня Охматдит, де перебувають діти з усієї України, вже десятки років чекає на комфортний автомобіль для організації необхідних переїздів дітей, зокрема обладнаний для перевезення дітей на інвалідних візках. Особливо в негоду і в холодний час ця проблема гостро відчувалася. І ніхто досі не міг допомогти – придбати або подарувати машину.

А мрія Роми зробила неможливе можливим усього за два місяці, об’єднавши з командою благодійного фонду Ти не один 1+1 медіа багатьох добрих людей навколо цієї важливої мети! Тепер Супермобіль успішно працює в лікарні.

Новини по темі