Тіна Кароль стала обличчям національного ювелірного бренду «Укрзолото»

Тіна Кароль стала обличчям національного ювелірного бренду «Укрзолото»

Співачка надихає тисячі жінок бути собою та ставати краще.

Поділитися:

З листопада 2019 року народна співачка України та одна із найпривабливіших жінок  обличчя ювелірної компанії «Укрзолото».

Тіна Кароль стала натхненням та мотивацією для рекламної кампанії, яка розкаже кожній жінці, наскільки вона особлива. Головний посил: «Ти унікальна! Змінюйся щодня — обирай, якою будеш сьогодні». Цей девіз ідеально вписується у контекст цінностей бренду та його філософію, що втілені у словах «Укрзолото» — створено для тебе!»Співачка постає перед публікою у семи різних ролях, іпостасях: ніжна, сяюча, запальна, чарівна, загадкова, пристрасна та відверта.

Кожна зі сторін багатогранної особистості Тіни  яскравий приклад істинного жіночого «Я». Сповненого протиріч, але безкінечно гармонійного. Співачка своїм стилем та образом демонструє, як можна бути водночас елегантною та спокусливою, ніжною і грайливою, розкішною, але в той же час стриманою. Тіна Кароль уособлює ту красу, силу характеру і талант, які притягують та чарують мільйони.

«У жінки безліч інтонацій. В ідеалі усі жіночі грані мають гармоніювати та доповнювати одне одного» — слова Тіни Кароль повністю відображають головний задум та лейтмотив творчого дуету бренду прикрас та співачки.

Тіна надихає тисячі жінок бути собою та ставати краще, а головне  вчитися розповідати про себе за допомогою коштовностей. Бути різною, грати десятки ролей, але залишатися собою  це те, що близьке усім жінкам. І те, що приваблює чоловіків. Творчість Тіни і цінності бренду співзвучні у цій місії. А прикраси завжди були ідеальним інструментом, щоб підкреслити свою індивідуальність.

Представники компанії «Укрзолото» впевнені, що співробітництво з Тіною Кароль стане натхненням та мотивацією до змін для всіх українських красунь. А для чоловіків  підказкою, як висловити коханій свої почуття мовою прикрас.

У серпні 2019 року спеціально для Тіни Кароль до Дня Незалежності компанією «Укрзолото» було створено ексклюзивну каблучку у кольорах національного прапора, якою вона доповнила образ із розкішною білосніжною сукнею. Також артистка та ведуча з’являється у прикрасах бренду в прямих ефірах шоу «Танці з зірками».

«Укрзолото» — національний ювелірний бренд, що презентує асортимент від десятків найкращих виробників країни. Також в інтернет-каталозі магазину зібрано виняткові по якості та вибору коштовні аксесуари та дорогоцінні подарунки до будь-якої святкової події.

Новини по темі