TAYANNA дала нове життя хіту «Скрябіна» (слухай кавер)

Танці з зірками
TAYANNA дала нове життя хіту «Скрябіна» – слухай кавер | Зіркове життя | 1+1
Фото: Веронiка Монакова для Jetsetter

Співачка запропонувала власне бачення всім відомої пісні.

Поділитися:

17 серпня Андрію Кузьменку, лідеру гурту «Скрябін», мав би виповнитися 51 рік. У цей день українські зірки ділилися спогадами про культового співака та пригадували його найяскравіші хіти.

Співачка TAYANNA пішла далі й випустила кавер на відому композицію гурту «Дельфіни». Кліп на цю пісню став останнім для Кузьми, а її рядки знає чи не кожен українець. У виконанні TAYANNA хіт здобув друге життя: нове аранжування та фірмовий вокал співачки підкреслили його життєствердний мотив. Вмикай аудіо й переконайся:

Вперше кавер пролунав ще рік тому – на концерті до дня народження Кузьми. Шанувальники вподобали авторську версію TAYANNA і попросили артистку включити її до свого репертуару. Цьогоріч до знакової дати співачка оприлюднила аудіо – і тепер його може почути кожен.

«Дякую за світлі емоції», «Мурашки шкірою», – не стримують захвату юзери в коментарях до відео.

Пригадай також оригінальний кліп гурту «Скрябін» до пісні «Дельфіни»:

Нагадаємо, що нещодавно TAYANNA випустила чарівну пісню «Мурашки», яка одразу підкорила мережу. А більше цікавого про талановиту артистку дізнайся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Всі свіжі новини про TAYANNA читай на сайті:

1. TAYANNA підірвала мережу спокусливим танцем (відео)

2. TAYANNA показала рабовласницький лад у своїй команді

3. «Мамин красунчик»: TAYANNA показала рідкісне фото з сином

Новини по темі